Best Buy’da bu devasa LG 77 inç OLED TV’de 1.000 $ tasarruf edin

Best Buy’da bu devasa LG 77 inç OLED TV’de 1.000 $ tasarruf edin


Şu anda 2.000 doların altında birinci sınıf bir OLED TV alabilirsiniz. Bu, neredeyse hiç görmediğimiz türden bir OLED TV anlaşması. Bu özel anlaşma, 77 inç LG A2 OLED TV’de. 1.000 $ indirim, fiyatı 1.800 $ ‘a düşürdü. Hâlâ pahalı ama bu kadar büyük bir OLED TV için inanılmaz derecede ucuz. LG A1’i seviyoruz ve A2 de harika bir TV. Best Buy fiyatı tekrar yükseltmeden önce alın.

Neden 77 inç LG A2 OLED TV’yi satın almalısınız?

OLED teknolojisi, ev sinemasında mevcut en son teknolojidir. Ekranda ne olursa olsun mükemmel siyahlar ve inanılmaz kontrast sunma yeteneğiyle, biraz daha ucuzladığında, sonunda standart TV teknolojisi haline gelecek. OLED TV’ler, her pikseli ayrı ayrı aydınlatarak bunu başarabilir, böylece tamamen siyah olması gereken alanlar, yakındaki bir arka ışık nedeniyle gri görünmez. LG, en iyi OLED TV’ler söz konusu olduğunda açık ara önde koşuyor. Bu A2’nin ağabeyleri olan G2 ve C2, sıralamamızda sırasıyla birinci ve ikinci sırada yer aldı. Bu A2 versiyonu, fiyatı daha makul tutarken, içinde hala çok sayıda etkileyici teknoloji barındırıyor.

Bir TV OLED piksellere yükseltildiğinde, kaliteyi etkileyen bir sonraki şey işlemcidir. LG’nin A2 Serisi, TV’nin daha düşük çözünürlüklü içeriği 4K’ya yükseltme ve deneyimi optimize etmek için izlediğiniz her şeyin görüntü ve sesini otomatik olarak ayarlama gibi süslü şeyler yapmasına olanak tanıyan α7 Gen5 AI İşlemci 4K’yı kullanır. LG A2, DCI-P3 renk gamının %100’ünü %100 doğrulukla görüntüleme yeteneğine sahiptir. Temel olarak, sette çekilenler tam olarak evde gördüğünüz şeydir.

Bu inanılmaz OLED TV, uzun zamandır gördüğümüz en iyi TV fırsatlarından birini aldı. Bu devasa 77 inç LG A2 OLED TV’yi 1.000$ indirimden sonra yalnızca 1.800$’a alabilirsiniz. Bugün satın alırsanız, yarın akşama kadar üzerinde film izliyor olma şansınız var. Best Buy fiyatı tekrar yükseltmeden önce alın.








genel-19