The Last of Us PC çıkış tarihi, fragman ve oynanış değişiklikleri

The Last of Us PC çıkış tarihi, fragman ve oynanış değişiklikleri


The Last of Us PC çıkış tarihi kesinlikle uzun zaman oldu. İlk olarak Haziran 2022’de Yaz Oyunları Festivali’nde duyurulan konsol sahiplerinin, yeniden yapımın ellerine geçmesi için yalnızca birkaç ayları vardı. Naughty Dog’un hikaye odaklı destanını neredeyse on yıldır kıskançlıkla izleyen PC kullanıcılarına kıyasla bu birkaç ay, kovada bir düşüş.

Konsola özel remaster ile karıştırılmaması gereken The Last of Us PC çıkış tarihi, Joel ve Ellie’nin yolculuğunun 1. Bölümüdür. Ayrıca, Sony’nin birinci taraf münhasır istikrarlı ürünlerinden PC’ye çıkan en yenisi ve Returnal çıkış tarihinin hemen ardından geliyor. Henüz PC bağlantı noktasının altında neler olup bittiği hakkında pek bir şey bilmesek de, konsol sürümü sayesinde bizi nelerin beklediğine dair bir fikrimiz var. Yılın en iyi PC oyunlarından biri için erken yarışmacılardan biri olarak, The Last of Us PC çıkış tarihinden önce bildiğimiz her şeyi burada bulabilirsiniz.

The Last of Us PC çıkış tarihi

The Last of Us PC çıkış tarihi 28 Mart 2023 ve PC’de Steam üzerinden satışa sunulacak. Aralık 2022’de PlayStation 5’te piyasaya sürüldü.

Ünlü zombi oyununun hayranları, The Last of Us PC’nin başlangıçta 3 Mart’ta piyasaya sürülmesinin planlandığını, ancak geliştirici Naughty Dog’un lansman sırasında “mümkün olan en iyi durumda” olmasını sağlamak için bir gecikme aldığını hatırlayacak. Tahmin edebileceğiniz gibi, Game Pass’te kullanılamayacak.

The Last of Us PC oynanışı

Yepyeni oynanış ve hikaye öğelerini içeren yeniden yapım trendi artarken, The Last of Us PC orijinaline olabildiğince sadık kalmayı vaat ediyor. Naughty Dog tarafından derlenen remake ve remaster arasındaki oyun görüntülerinin bire bir karşılaştırmasında görüldüğü gibi, hem seviye tasarımının hem de ara sahnelerin yapısı neredeyse aynıdır.

Bununla birlikte, çoğu devam oyunu tarafından bilgilendirilen The Last of Us PC çıkış tarihinden önce bekleyebileceğimiz birkaç oyun ince ayarı var. Bir kere, düşman yapay zekası hem insanlar hem de The Last of Us Part 2’deki daha modern, akıllı muadilleri gibi davranan Infected için önemli ölçüde iyileştirildi. Speedrun ve Permadeath modları da geriye dönük olarak The Last of Us PC’ye taşındı. , ayrıca eksiksiz erişilebilirlik seçenekleri paketi.

The Last of Us PC ayrıca, Joel ve Ellie’nin ana hikayedeki tesadüfi karşılaşmasından üç hafta önce geçen iki saatlik prequel bölüm olan Left Behind’ı da içeriyor. Bu DLC, Ellie’nin Cordyceps virüsüne karşı bağışıklığının keşfedilmesinden önceki askeri okulda geçirdikleri süre boyunca Ellie ve Riley arasında filizlenen dostluğun grafiğini çiziyor.

YouTube Küçük Resmi

The Last of Us PC fragmanları

Şu anda Naughty Dog, The Last of Us PC versiyonu için özel bir fragman yayınlamadı ve mevcut tüm fragmanlar PS5’te çekilmiş oyun görüntülerini kullanıyor. Bu, aksiyon-macera oyununun PC’de nasıl performans göstereceğini öğrenmek isteyen hayranlar için bir hayal kırıklığı olarak gelebilir, ancak Sony tarafından yayınlanan ön satın alma fragmanı, The Last of Us PC’nin karşılaştırmasını nasıl bekleyebileceğimize dair genel bir fikir veriyor. konsola özel remaster’a.

The Last of Us bilgisayar bağlantı noktası

The Last of Us PC portundan neler bekleyebileceğimizin daha ince ayrıntılarını nihayet, bir PlayStation blogu sayesinde biliyoruz. PC özellikleri ve özellikleri. Özellikle, çevre birimleri genelinde girişleri birleştirmek için uyarlanabilir bir modun yanı sıra tam Dualsense desteği içerir.

Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann’ın bir tweet’i sayesinde Steam Deck’te yayınlanacağını da biliyoruz, ancak bu blogda yer almıyor. İşte incelemeniz için The Last of US PC sistem gereksinimlerinin tamamı.

Naughty Dog’un eleştirmenlerce beğenilen suçunu bir hiç için mi çuvallamak istiyorsunuz? Seçili AMD grafik kartlarıyla The Last of Us PC bağlantı noktasına ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz, bu nedenle GPU devinin yaklaşan paketlerini kontrol ettiğinizden emin olun.

The Last of Us PC çıkış tarihi: Joel bakarken Ellie bir zürafayı evcilleştiriyor.

The Last of Us PC sürümleri

The Last of Us PC’nin iki özel sürümü vardır: Dijital Kaliteli Versiyon Ve Ateşböceği Sürümü. Digital Deluxe Edition, artırılmış iyileştirme ve yeniden yükleme hızı da dahil olmak üzere bir dizi beceri ve silahın erken kilidini açar. Ayrıca tabanca, pompalı tüfek ve yay için ikişer tane olmak üzere toplam altı silah görünümüne sahiptir.

Firefly Edition, Digital Deluxe Edition’da bulunan tüm dijital içeriği içerir. Fiziksel bir ürün olarak, bir çelik kitap kasası ve özel kapak resmiyle The Last of Us: American Dreams çizgi romanının dört sayısı ile birlikte gelir.

The Last of Us PC sürümlerinin yanı sıra, paranızı paylaşmak için lansman gününe kadar bekleyemezseniz almayı bekleyebileceğiniz birkaç ön sipariş bonusu vardır. The Last of Us PC ön sipariş bonusları:

  • Bonus Takviyeleri: Maksimum sağlık, üretim hızı, dinleme modu mesafesi, iyileştirme hızı gibi nitelikleri artırmak ve silah salınımını iyileştirmek için kullanılır.
  • Bonus silah parçaları: Bir tezgahta silahları yükseltmek ve silah kılıfları yapmak için kullanılır.

The Last of Us PC çıkış tarihi için bilmeniz gereken her şey bu kadar. Karmaşık olay örgülerinin ve karmaşık karakterlerin hayranıysanız, en iyi hikaye oyunları listemiz sizi oyunun çıkışına kadar büyüleyecek. Alternatif olarak, yürüyen ölülere doyamadıysanız, sizi geceleri uyutmayacak olağanüstü korku oyunlarımız var.



oyun-2