Marvel, Örümcek Adam Hindistan Solo Serisini Açıklıyor

Marvel, Örümcek Adam Hindistan Solo Serisini Açıklıyor


Hindistan'ın Örümcek Adamı Kendi Çizgi Romanıyla Geri Döndü başlıklı makale için resim

resim: Smuiit Kumar/Marvel Çizgi Romanları

Pavitr Prabhakar en iyilerinden biridir. ikonik alternatif Örümcek kahramanlar Marvel’in Örümcek İnsanlarla ilgili uzun geçmişinde – ve adını aldığında adı çok daha fazla hayranın dudaklarında olacak. başrol içinde Örümcek Adam: Örümcek Ayetinin Ötesinde. Ancak io9, yalnızca bunun olduğunu ortaya çıkarabilir.ummer, Pavitr bir kez daha kendi çizgi romanına kavuşuyor.

Sharad Devarajan, Suresh Seetharaman ve Jeevan J. Kang imzalı orijinal 2005 mini dizisinden bu yana ilk kez Pavitr, yeni dizide bir çizgi romanın başlık kahramanı olarak oynayacak. Örümcek Adam: Hindistan. Dört sayıdan oluşan mini dizi, Nikesh Shukla tarafından yazılacak ve Abhishek Masluni’nin sanat eserlerine ve Smuiit Kumar’ın kapaklarına yer verecek. Aşağıdaki birinci sayı için Kumar’ın tam kapağına göz atın!

Hindistan'ın Örümcek Adamı Kendi Çizgi Romanıyla Geri Döndü başlıklı makale için resim

resim: Smuiit Kumar/Marvel Çizgi Romanları

Son olaylardan sonra ayarlayın Örümcek Evreninin Sonu geçiş olayı, Örümcek Adam: Hindistan Pavitr’in Dünya-50101’in ana boyutuna döndüğünü ve Mumbai’yi kendi gerçekliğinin tek ve tek Örümcek Adamı olarak koruduğunu görüyor. Ancak çoklu evrenin neresinde olursa olsun bir Örümceğin hayatı tehlikelerle dolu ve gizemli bir bilim profesörü yeni araştırmasının insanların “kertenkele beyinlerini” harekete geçirebileceğini vaat ettiğinde, Pavitr kendini yeni ve tehlikeli bir süper güçle karşı karşıya bulacaktır. tehdit – ve ipleri elinde tutan acımasız bir iş adamı.

Örümcek Adam: Hindistan #1, Haziran 2023’te yayınlanacak—Pavitr ve harika animasyon arkadaşlarının 2023’te harekete geçmesi için tam zamanında. Örümcek Adam: Örümcek Ayetinin Ötesinde 2 Haziran’da


Daha fazla io9 haberi ister misiniz? En son ne zaman bekleyeceğinizi kontrol edin hayret, Yıldız SavaşlarıVe Yıldız Savaşları yayınlar, sırada ne var? Film ve TV’de DC Universeve geleceği hakkında bilmeniz gereken her şey Doktor Kim.



genel-7