İşte Genshin Impact sürüm 3.5’te alabileceğiniz Primogem sayısı

İşte Genshin Impact sürüm 3.5’te alabileceğiniz Primogem sayısı


Genshin Impact sürüm 3.5 güncellemesi çok yakında, yani anime oyunu yayına girdiğinde kaç Primogem kazanabileceğinizi görmenin tam zamanı. 3.4 sürümündeki gibi bir harita genişletmesi olmayacak, ancak bu yılki Mondstadt’taki Windblume festivalinin zamanı geldi. HoYoverse, benzer büyük Genshin Impact etkinlikleri için değerli ödüller dağıtma eğilimindedir ve bu da farklı olmamalıdır.

Güncelleme bir Mondstadt etkinliğine odaklanacak olmasına rağmen, Dehya, Cyno, Ayaka ve Shenhe bir sonraki Genshin Impact afişlerinde yer alacak. Yani, bu karakterlerden herhangi birini çekmek istiyorsanız, bu Primogem numaraları işinize yarayacaktır.

Yeni gelen Dehya kesinlikle popüler, ancak hasarı etkisiz hale getiren kalkanların ve güçlü iyileştirmenin halihazırda var olduğu bir oyunda bir tank rolünü oynadığı göz önüne alındığında, topluluk onun kitinden memnun görünmüyor.

Ne yazık ki, burada tanklar biraz gereksiz ve Dehya’nın diğer yetenekleri onun zayıflıklarını haklı çıkarmıyor. Genshin Impact sürüm 3.5 geldiğinde oyuncuların Ayaka ve Shenhe için çekişmesi daha muhtemel.

Aşağıdaki hesaplamalar Sora Hoşina — bir HoYoLAB moderatörü, rehber yazarı ve infografik tasarımcısı. Bu tahminleri sunarken, birkaç Primogem kaynağını hesaba katarlar ve onları oynaması ücretsiz ve oynaması için ödeme seçeneklerine ayırırlar.

Yukarıdaki resimde görebileceğiniz gibi, oynaması ücretsiz oyuncular yaklaşık 8.160 Primogem, 10 Acquaint Fate ve 28 Intertwined Fate kazanabilmelidir. Bu arada, biraz harcayanlar yaklaşık 11.940 Primogem, 10 Acquaint Fate ve 32 Intertwined Fate kazanmayı bekleyebilirler.

Genshin Impact sürüm 3.4 neredeyse bitmek üzere, bu yüzden hala Hu Tao ve Yelan’ı çekmek isteyenlerin zamanı daralıyor. HoYoverse, Hu Tao’yu yılda yalnızca bir kez kullanıma sunuyor gibi görünüyor, bu yüzden pişman olabileceğinizi düşünüyorsanız onu kaçırmayın.



oyun-2