Dead by Daylight Red Forest haritası yenileniyor

Dead by Daylight Red Forest haritası yenileniyor

Dead by Daylight’taki haritalardan bir diğeri, bir sonraki büyük güncellemede Realm Beyond muamelesi görüyor. Plague and the Huntress’e ev sahipliği yapan Kızıl Orman, korku oyununun bir sonraki güncellemesinde büyük bir makyaj alıyor ve geliştirici Behavior Interactive, yeniden çalışmanın bazı hoş görünen ekran görüntülerini paylaştı. Güncelleme ayrıca avantajlarda bazı değişiklikler içerecek ve haritaların art arda birkaç kez tekrarlanmasını önleyecektir.

Behavior’a göre Red Forest güncellemesi, haritanın görsel stilini koruyacak ve her iki katilin de ilgili irfanını koruyacak, aynı zamanda görselleri geliştiricinin son birkaç yılda yenileyip modernize ettiği diğer haritalarla hızlandıracak. .

Behavior, yeni harita tekrarını önleme özelliğinin, bir Teklifi tutmak için kullanılmadığı sürece mevcut haritayı olası haritalar havuzundan çıkaracağını söylüyor. Bu, denemedeki her oyuncu için geçerli: Bir sonraki harita, gruptaki oyuncuların en son oynadığı haritaları içermeyecek ve bu haritaların sonraki birkaç maç için de çekilme şansı azalacak.

Güncelleme ayrıca avantajlarda bazı değişiklikler yapacak – özellikle de oldukça önemli bir nerf alan Eruption’da. Davranış, yeteneğin seçim yapamayacak kadar güçlü olduğunu ve jeneratör üzerinde çalışan takım arkadaşlarını aciz kalmamaları için uyaramayan tek başına oynayan oyuncular üzerinde büyük bir etkisi olduğunu söylüyor.

Geliştirici bunun değiştiğini söylüyor patlama neden olur ki jeneratörler mevcut ilerlemenin %10’unu kaybeder, toplam ilerlemenin %10’u yerine, ve perk, jeneratör patladığında jeneratörü tamir eden hayatta kalanlara artık aciz durumunu uygulamayacak. Bunun yerine, hayatta kalanlar çığlık atacak ve 10 saniyeliğine katile konumlarını verecekler.

En son Geliştirici Güncelleme gönderisi ayrıca yolda bazı ek yetenek değişikliklerinin yanı sıra yeni kıyafetler için planların ayrıntılarını veriyor. En sevdiğiniz doğaüstü slasher’ın nereye indiğini görmek için dereceli Dead by Daylight katiller seviye listemize göz atın ve arkadaşlarınızla daha fazla (potansiyel olarak daha az cinayet) eğlenmek için en iyi kooperatif oyunları derlememize göz atın. En son çalışan DBD kodlarını aldığınızdan emin olun



oyun-2