Matter’ı desteklemek için Meross eklentisini otomatik olarak kullanın!

Matter’ı desteklemek için Meross eklentisini otomatik olarak kullanın!


Daha fazla bilgi için, HomeKit’te akıllı cihazlara odaklanın ve ayrıntıları inceleyin, MSS315’e eklenen MSS315 eklentisi ile ilgili ayrıntılar. MSS315, UE ile dostane bir şekilde çalışır!

Meross şirketinin yeni eklentisi, HomeKit, Google Home ve Alexa rozetleri gibi çeşitli platformlar ve ekosistemlerdeki akıllı cihazları destekleyen, akıllı ev cihazları için ortak bir dilde yeni bir standart ağ olan Matter’ı destekler. Bu, cihazların materii mujeno komunikawać sie ze sobjinie lokalnie w sieci, bez utzaju chmury olduğu anlamına gelir.

MSS315, kullanıcıların bir denetleyici, platform veya uygulama seçmesine gerek kalmadan yoğunlaştırıcıdaki herhangi bir uygulamayla aynı anda çalışabilir. QR kodunu yapılandırmak ve yapılandırmak için.

Matter tarafından çalıştırılan akıllı fişe ek olarak, MSS315 aynı zamanda güç kaynağını da izler. Pouza analizować zużyce energii złożeniego unżydząd w czasie rzeczywistm oraz jego iztości, aby żyć z niskim śładem głownym.

Eğitim ve Öğretim: Prasowa Bilgilendirmesi

ariel


Zevkle ve akıllılıkla tamamlayın. Yeni bir şeyiniz yoksa, elinize alıp przetestować yapmanız gerekir. Domuz yağı, mutfak robotu, ve güvenlik önlemlerini almayın. Polsce’de (2025’te Marsie’de bir Widget’la) akıllı bir portal oluşturmak için harika bir başlangıç ​​yaptık.



genel-22