Hareket Yakalama Kamera Arkası Görüntüleri Ortaya Çıktı –

Hareket Yakalama Kamera Arkası Görüntüleri Ortaya Çıktı –


Texas Chainsaw Massacre, tüm zamanların en popüler korku serilerinden birine dayandığından, bir video oyunu uyarlaması olarak doldurulması gereken oldukça büyük ayakkabılar var. Oyunun henüz kesin bir çıkış tarihi yok, ancak son zamanlarda oyunun hareket yakalama öğelerinin bazı sahne arkası görüntülerini aldık.

Temmuz 2021’de çekilen 13 dakikalık video, oyuncuların mocap takım elbiseleriyle ısınırken ve bazı ara sahneler sergilediğini gösteriyor. Mocap, bağlam olmadan biraz aptalca görünüyor, ancak son sahneler muhtemelen çok daha korkunç olacak.

Hareket yakalama ve onun daha karmaşık muadili olan performans yakalama, uzun yıllardır 3B modellerin canlandırılmasında popüler biçimler olmuştur. Teknolojiyi yeni zirvelere taşıyan God of War Ragnarok gibi bazı oyunlar ile birçok AAA oyununun temelini oluştururlar. Gun Interactive Kreatif Direktörü Ronnie Hobs’a göre The Texas Chainsaw Massacre gibi bir oyun için hareket yakalama önemli bir temel oluşturuyor.

“Texas Chain Saw Massacre adlı filmde çok fazla korku var, karakterlerin hareketlerinde, hissettiklerinde çok fazla rahatsızlık var. Dolayısıyla, bunu bir video oyununa çevirmeye çalışırsanız, gerçekten, hareket yakalama burada başlar.”

Ayrıca Texas Chain Saw Massacre evrenindeki yeni bir karakter olan Johnny hakkında biraz daha bilgi edindik. Johny’nin mocap performans oyuncusu Dove Meir onu şu şekilde tanımlıyor:

“Şehirdeki barda karşılaşacağın, hanımlarla konuşacak, kendilerini rahat hissettirecek ve sonra onları eve getirecek adam o. Ve sonra kötü adam görevi devraldığında pek de hoş olmayan bir adama dönüşüyor.”

Oyuncunun elektrikli testere ile bir kapıyı kestiği bir sahne de dahil olmak üzere, video boyunca biraz oyun görüntüsü de serpiştirilmiş.

Texas Chainsaw Massacre 2023’te piyasaya sürülecek ve PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC’de mevcut olacak. Oyunu Steam’de istek listesine ekleyebilirsiniz. burada.



oyun-6