Twitter Blue Nihayet Yarın Yeniden Başlıyor, İşte Yenilikler

Twitter Blue Nihayet Yarın Yeniden Başlıyor, İşte Yenilikler


Twitter, Elon Musk tarafından satın alındığından beri bir rollercoaster’dan geçti ve bu geçişin ve yönün olabildiğince yumuşak olacağını düşünsek de durum öyle olmadı çünkü şirket hakkında pek çok şey değişti.

Yeni başlayanlar için platform, Twitter Blue aboneliğini ek olarak yenilemeye, ardından beklemeye almaya karar verdi ve sonunda Apple’a %30 ücretini ödemenin ve uygulamayı App Store’da da tutmanın bir yolunu buldu.

Elon Musk, hizmetin yarın başlamasıyla yeni Twitter Blue’yu çözmüş görünüyor

Söylemeye gerek yok, Twitter son zamanlarda eğleniyor ve o kadar da değil. Neyse ki, Twitter Blue nihayet yarın açılıyor ve ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahibiz.

Web’de kullanacaksanız Twitter Blue size 7,99 dolara mal olacak. Bununla birlikte, iOS’ta ayda 11 dolar ödeyeceksiniz çünkü Twitter’ın Apple’a aynı anda 7,99 doları cebe indirirken ödeme yapması için bir yola ihtiyacı var. Ancak, fazladan 11$ ödemek istemiyorsanız, her zaman web üzerinden abone olabilirsiniz ve hazırsınız.

Yenilenen twitter mavi başka değişiklikler de getirecek. Yeni başlayanlar için hesaplar, mavi doğrulama rozeti verilmeden önce kontrol edilecek ve geçen seferkinin aksine, kullanıcı adının, görünen adın veya profil resminin değiştirilmesi, siz profili yeniden doğrulayana kadar, doğrulanmış rozetini geçici olarak kaybetmenize neden olacaktır.

Daha da ileri giderek, yeni Twitter Blue, işletmelere sunduğu “resmi” etiketinden kurtuluyor. Şimdi, doğrulanmış şirketler altın rozetler alacak. Devlet ve “çok taraflı hesaplar” gri rozetlere sahip olacak ve doğrulanmış kişiler mavi rozetlere sahip olacak. Neden? Niye? Bu, Twitter’ın sahtekarları kontrol altında tutma yöntemidir ve ücretli kullanıcıları ücretsiz olanlardan ayırmanın daha iyi bir yolu olabilir.

Elon Musk devraldığından beri Twitter’ın büyük bir değişim geçirdiğini ve her şeyin değişmeye devam ettiğini göz ardı etmek mümkün değil. Aylar geçmesine rağmen, tüm bu değişikliklerin daha iyiye gideceğini tam olarak iddia edemiyoruz veya hangi değişikliklerin kalıcı olacağını ve hangilerinin olmayacağını doğrulayamıyoruz.

Sadece mavi bir onay işareti ve eklenen avantajlar için yeni hizmet için para mı harcayacaksınız? Bize aşağıda düşüncelerinizi bildirin.

Bu hikayeyi paylaş

Facebook

twitter





genel-17