MacBook Air (M1) 199 ABD Doları indirimli ve tatil günlerinde ücretsiz teslimat

MacBook Air (M1) 199 ABD Doları indirimli ve tatil günlerinde ücretsiz teslimat


Andy Boxall/DigitalTrends

Tatil için yeni bir MacBook hayaliniz gerçek olmak üzere! Amazon, MacBook Air (M1) için yalnızca 800 ABD Doları’na harika bir fırsat sunuyor ve size normal fiyat olan 999 ABD Doları’ndan 199 ABD Doları tasarruf ettiriyor. MacBook’lar çok popüler olduğu için genellikle bu kadar büyük indirimlere sahip değiller, bu yüzden 2020 MacBook Air’i uygun bir fiyata alma fırsatınız var. Bu, piyasadaki en iyi MacBook fırsatlarından biri ve büyük olasılıkla hızla tükenecek, bu yüzden yarın hala sunulacağının garantisi olmadığından bugün onu aldığınızdan emin olun.

Neden MacBook Air’i (M1) satın almalısınız?

MacBook Air (2020), önceki nesle göre 3,5 kata kadar daha hızlı performans sunan 8 çekirdekli CPU ile Apple’ın M1 çipini bir araya getiriyor. 8 GB RAM ile eşleştirildiğinde, hafif oyun oynama, düzenleme, web’de gezinme veya bazı ciddi işleri halletme için yeterince hızlıdır. Bu, en iyi MacBook serisinin giriş noktasıdır ve 13,3 inç 2.560 x 1.600 Retina ekranı, mükemmel yapı kalitesi ve Magic Keyboard ile serbest çalışanlar, üniversite öğrencileri veya uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar arayan herkes için harika bir MacBook’tur. Klavyeden bahsetmişken, bugün bir dizüstü bilgisayarda bulabileceğiniz en iyi klavyelerden biridir; duyarlı ve tıklamalı ve tuşların tam 1 milimetrelik bir hareketi var, bu da ister e-postaları yanıtlıyor ister bir rapor yazıyor olun, yazmayı bir zevk haline getiriyor.

MacBook Air (2020) sade ama çekici bir tasarıma sahiptir ve Uzay Grisi, gümüş veya altın renginde sunulur. Ultra taşınabilir, yalnızca 0,6 inç kalınlığında ve 2,8 lb ağırlığında, böylece işe veya okula götürmek için bir çantaya koyabilirsiniz. Apple, bu MacBook Air’in 18 saate kadar pil ömrüne sahip olduğunu iddia ediyor ve testlerimizde yaklaşık 10 saat video oynatma veya yaklaşık 9,5 saat web’de gezinme elde ettik, ancak kat ettiğiniz mesafe ne yaptığınıza bağlı olarak değişecektir. Ne olursa olsun, tüm gün süren pil ömrünün keyfini çıkaracaksınız, böylece elektrik prizine bağlı kalmayacaksınız. Ayrıca fotoğraflar, videolar, belgeler ve diğer her şey için fazlasıyla yeterli olan 256 GB yerleşik depolama alanı vardır.

Bir MacBook Air’de genellikle paradan tasarruf edemezsiniz, ancak bu fırsatı yakalayabilir ve MacBook Air’i (M1) 800 $’a alarak normal 999 $’lık fiyattan 199 $ tasarruf edebilirsiniz. Bu para, Noel hediyesi alışverişinize gidebilir veya indirimlerde yeni dizüstü bilgisayarınız için bazı aksesuarlar bile alabilirsiniz. Yine de acele edin, çünkü bu fırsat hızla satılıyor ve bugün satın alırsanız, tatil için zamanında elinize ulaşacaktır.








genel-19