Modern Warfare 2’nin 2. Sezonu Açıklandı

Modern Warfare 2’nin 2. Sezonu Açıklandı


Şubat ayından itibaren Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 için 2. Sezon, oyuncular için yepyeni teklifler sunacak; büyük güncellemeler, yeni kozmetik ürünler ve yeni yılı başlatan içerik.

Modern Warfare 2, Sezon 2.0 klasiklerine geri dönüyor gibi görünüyor, Warcom operatörü Call of Duty: Modern Warfare’den Modern Warfare’in yüzü olan Warcom operatörü ‘Ronin’in geri dönüşünün yanı sıra World at War’ın tercih edilen ‘Castle’ haritasına yeniden hoş geldiniz diyor. 2’nin Beklenen Sezonu.

2. Sezon Resmi Ortaya Çıktı

Şu anda, 2. Sezon beklentileri hakkında çok fazla şey bilinmiyor, ancak yeni yıla yaklaşırken, bir yol haritası ve ne bekleyeceğimiz konusunda resmi bilgiler su yüzüne çıkmaya başlamalıdır. Hayranlar şimdiye kadar Modern Warfare’in 1. Sezon güncellemesine diz çökmüş durumdalar, bu yüzden bu sadece mağazada olanların bir alayı olarak gelmeli.

Infinity Ward’ın yeni sezon içeriğinden çok uzakta olsak da, Modern Warfare 2’nin önümüzdeki birkaç aydaki teklifleri, 14 Aralık 2022’de gelmesi planlanan Season 1 Reloaded güncellemesinin yayınlanmasıyla yeterli olacaktır. 16 Kasım 2022 sürümünden sonraki ilk büyük güncelleme. Güncelleme aynı zamanda Modern Warfare 2’nin hikayesini genişleten yeni bir üç oyunculu işbirliği modu olan Raids’i de getirecek.



oyun-5