2022 için en iyi Cyber ​​​​Monday soundbar fırsatları

2022 için en iyi Cyber ​​​​Monday soundbar fırsatları


Hafta sonu alışverişinize harika bir başlangıç ​​yapmak için şu andan itibaren sizin için en iyi Cyber ​​​​Monday soundbar fırsatlarına sahibiz. Aksiyonu düzgün bir şekilde duyabilmeniz gerektiğinden, en iyi TV’lerden birini almak ev sinema sisteminizi tamamlamak için yeterli değildir. Bunu yapmanın, kendisini bir ses çubuğu aracılığıyla TV’nize yerleştiren devasa bir ses çubuğu elde etmekten daha iyi bir yolu var mı? İster şimdi bir soundbar’ınız var ve yükseltmek istiyor olun, ister ilk kez istiyorsunuz, bugün bir tane denemenin günü!

içerik

  • Bose TV Hoparlör Bluetooth Soundbar — 200 Dolar, 280 Dolardı
  • Vizio 5.1 Kanal V-Serisi Soundbar — 200 Dolar, eskiden 250 Dolardı
  • Roku Streambar — 80 dolar, 130 dolardı
  • Sonos Beam 2 — 360$, eskiden 450$
  • Sonos Arc Soundbar — 720 Dolar, eskiden 900 Dolardı
  • Sony — HT-A5000 — 800 dolardı, eskiden 1.000 dolardı
  • Samsung 5.1.2 Kanal Soundbar — 700 Dolar, eskiden 1.000 Dolardı
  • Bose Smart Soundbar 900 — 800$, eskiden 900$
  • Samsung — HW-Q750B/ZA — 480 Dolar, eskiden 800 Dolardı

Bose TV Hoparlör Bluetooth Soundbar — 200 Dolar, 280 Dolardı

Bose TV hoparlörü
Simon Cohen / Dijital Trendler

Cyber ​​​​Monday soundbar anlaşmalarımızı doğru bir şekilde başlatmak için hemen Bose’a gidiyoruz. Bose TV Speaker Bluetooth Soundbar, KISS’in (Keep It Simple, Stupid) özüdür, bu nedenle aileniz için mükemmel bir başlangıç ​​soundbar’ıdır. Ayrıca, şu anda indirim devam ederken inanılmaz derecede uygun fiyatlı, sadece bir sezonda sıfırdan tamamen yeni bir ev eğlence düzeni oluşturmak için Cyber ​​​​Monday TV anlaşmalarımızdan biriyle birlikte alabilmeniz gerekir. . Bluetooth özellikli olduğu ve aynı zamanda HDMI girişi olduğu için, müzik tutkunu arkadaşınızın onu düzgün bir şekilde kurmasının gerekmeyeceğini bilirsiniz. Bose TV Speaker Bluetooth Soundbar’ı bir TV hoparlöründen müzik çalarınıza anında geçirmenin bir yolu olarak, uzaktan kumandadaki tanıdık Bluetooth logosuna basın ve onu dinlemek istediğiniz şeyle eşleştirin. Bası biraz yükseltmek ister misin? Sadece bas düğmesine dokunun! Televizyondaki sesleri eskisi kadar net duyamıyor musunuz? Uzaktan kumandanızdaki metin kutusu düğmesine basın, kelimeler kristal berraklığında olacaktır. Yani, bu Siber Pazartesi’yi basitleştirmek istiyorsanız, burada başlayın ve burada durun!

Vizio 5.1 Kanal V-Serisi Soundbar — 200 Dolar, eskiden 250 Dolardı

Vizio 5.1 kanallı V-Serisi ses çubuğu ve beyaz bir arka plana karşı subwoofer ve hoparlörler içeriyordu.

Cyber ​​​​Monday fırsatlarında sıradaki Vizio’nun 5.1 Kanallı V-Serisi Soundbar’ı. Aslında, bu soundbar anlaşmasıyla, ‘bar’dan çok daha fazlasını alıyorsunuz. Ayrıca bir kablosuz subwoofer ve iki mini hoparlör elde edersiniz! Bu, Dolby Audio ve DTS ile birleştiğinde, aradığınız eksiksiz ev surround ses efektini verecektir. Aslında, 5.1 Kanallı V-Serisi Soundbar, sınırlı alana sahip sinema odası için bir ön surround modu ile birlikte gelir. İsterseniz, hoparlörleri öne alabilir ve “Ön Surround Modu” ile surround deneyiminin keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz. Küçük, rahat yaşam alanlarını hayattan daha büyük görünen bir şeye dönüştürmenin kolay (ve şu anda çok uygun fiyatlı) bir yolu.

Roku Streambar — 80 dolar, 130 dolardı

Roku Streambar, bir TV'nin altında gösterilir.
Roku

Cyber ​​​​Monday soundbar anlaşmalarımız, biraz Roku olmadan tamamlanmış sayılmaz. Bugünlerde aklınıza gelebilecek hemen hemen her kategoride bir Roku cihazı var ve ses çubukları da farklı değil. Nihayetinde, ses için bir oyun konsolu gibi hissedecek. Kulağa garip geliyor, ancak bu ses çubuğunu tercih ettiğiniz 4K TV’nize bağladığınızda ve Roku uzaktan kumandanızı elinize aldığınızda, onu anında bir 4K HDR film ve TV izleme merkezine dönüştürdünüz. Ayrıca, bu ses çubuğu, çok nefret ettiğiniz yüksek sesli reklamların sesini otomatik olarak kısmak için diğer özellikleri kullanırken TV izlerken sesinizi artırmanıza olanak tanıyan Roku mühendisliğine erişime sahiptir. Roku Streambar’ın konsol benzeri hissetmesinin son yolu, tak ve çalıştır yapısındadır. Sadece prize takın ve internete bağlanın ve hazırsınız!

Sonos Beam 2 — 360$, eskiden 450$

Birkaç video oyun denetleyicisi içeren bir ortam kabinindeki Sonos Beam 2 ses çubuğu.

Sırada, Sonos Beam 2, gece kuşları ve küçük çocukların ebeveynleri için mükemmel bir ses çubuğu. Partinin başlamasına hazır olduğunuzda, partiyi normal şekilde kullanın ve Dolby Atmos gelişmiş hoparlörlerin keyfini sonuna kadar çıkarın. Ancak, ışıklar söndüğünde, Beam’in eşlik eden uygulaması aracılığıyla Gece Sesi moduyla yeni bir şeye hazırlanın. Bu efekt sesleri tamamen yeniden dengeler, böylece ses seviyesi düşükken en sessiz sesleri duymaya devam edebilirsiniz, ancak aynı zamanda en yüksek sesleri de azaltır, böylece aksiyon her kızıştığında sessize alma düğmesine atlamazsınız. Alternatif olarak, çocuklar için en iyi podcast’leri yatmadan önce bir hediye olarak dinleyin ve özel olarak ayarlanmış Konuşma Geliştirme özelliğinin en sessiz sesleri, hatta fısıltıları büyük bir netlikle sunmasını sağlayın, böylece küçükleriniz uyku öncesi hikaye sırasında onları takip edebilir.

Sonos Arc Soundbar — 720 Dolar, eskiden 900 Dolardı

Sonos Arc Dolby Atmos ses çubuğu
Simon Cohen / Dijital Trendler

Siyah Sonos Arc Soundbar, loş bir ev sinema odasında iyi gizlenen, ancak ses söz konusu olduğunda geri adım atmayan karanlık bir cihazdır. 45 inç genişliğinde ve 13 libreden ağır olan Sonos Arc Soundbar, gerçek bir makine canavarıdır ve buna uygun yeteneklere sahiptir — 3D hissi veren ses, 11 amplifikatör ve daha fazlası. Üretici, en az 49 inç TV’lerle eşleştirilmesini tavsiye ediyor, yani şu anda devam eden favori 65 inç TV anlaşmalarımızla iyi bir şekilde eşleşecek. Sonos Arc Soundbar incelememizde, birkaç sesli asistanla uyumluluğu, basit Dolby Atmos erişilebilirliği ve isterseniz deneyiminizi tamamlamak için bir Sonos Sub ekleme yeteneği nedeniyle, soundbar’ların “İsviçre Çakısı” olarak adlandırdık. Ev sineması deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşımak için kendiniz deneyin.

Sony — HT-A5000 — 800 dolardı, eskiden 1.000 dolardı

Sony HT-A5000.
Simon Cohen / Dijital Trendler

Sony HT-A5000, müzik severlerin ses çubuğu ve müzik dinlemek için 2022’deki en iyi ses çubuğu seçimimiz. Neden? Niye? idare eder tüm müzik dosyası biçimleri. DSD gibi gelişmiş spotları kapsar ama aynı zamanda zaten bildiğiniz ve (gönülsüzce?) sevdiğiniz mütevazi ve tanıdık .mp3’e de yer açar. Başka bir harika bileşen, henüz ihtiyacınız olmamasıdır. bir diğer tam bir ev müzik kurulum deneyimi elde etmek için bileşen … cihaza yerleşik bir subwoofer var. Filmler için kullanmaya hazır olduğunuzda bunu hem 8K hem de 4K düz geçiş ve kontrolü kolay BRAVIA XR ayarlar menüsü ile kolayca yapın. Dengesiz bir odada olmanız veya bunu kendiniz yapmakta sorun yaşamanız durumunda bile sizin için otomatik oda kalibrasyonu gerçekleştirir.

Samsung 5.1.2 Kanal Soundbar — 700 Dolar, eskiden 1.000 Dolardı

Beyaz arka planda arka hoparlörlere sahip Samsung HW-Q750B ses çubuğu.

Bu Dolby Atmos ve DTS:X ses çubuğu, ek kablosuz hoparlörler ve bir subwoofer ile birlikte gelir, böylece satın alırken gerçekten ses çubukları veya hoparlörler arasında karar vermek zorunda kalmazsınız. Bunun yerine, Samsung 5.1.2-Kanallı Soundbar, önünüzde ve arkanızda en üst düzey surround ses deneyimi için ihtiyacınız olan tüm parçaları sağlar. Tüm bu parçalar, gerçekten uyumlu bir deneyim sunmak için Samsung’un ses ekipmanını senkronize ederek çalışan ve Q-Symphony olarak bilinen şeyle bir araya geliyor. SpaceFit Sound’u etkinleştirerek Samsung QN981000B gibi bir Samsung QLED TV kullandığınızda daha da ileri gidin, böylece soundbar’ınız odanızın benzersiz düzenini aktif olarak ölçebilir ve kalibre edebilir. Başka bir deyişle, Samsung 5.1.2-Kanallı Soundbar mükemmel bir soundbar olarak başlamaz, benzersiz ortamınızı öğrendikçe hızla en iyisi olur.

Bose Smart Soundbar 900 — 800$, eskiden 900$

Bose Akıllı Ses Çubuğu 900.
Simon Cohen / Dijital Trendler

Bose Smart Soundbar 900, Bose hayranları için en iyi Dolby Atmos soundbar’dır. Başlıca 5.1.2 ürünlerinin (yukarıdaki Samsung 5.1.1-Kanal Soundbar gibi) gerektirdiği tüm kurulum yoğunluğunu gerektirmeden Dolby Atmos alanına kolayca girer. Diğer belirli Bose Bluetooth hoparlörleri de sistemle senkronize edilebilir, bu da size mevcut ses sisteminizi tamamen yeniden yapmak yerine geliştirme ve iyileştirme şansı verir. Dikkatli davranan ve kullanıcı tabanını anlayan Bose, stereo ve 5.1 dalgaları bir sonraki seviyeye taşımak için Bose Smart Soundbar 900’de tescilli TrueSpace teknolojisini kullanır. Daha sonra, en küçük çocuğunuzun yatma vakti rutini sırasında olduğu gibi, herkese açıktan özel dinlemeye hızla geçiş yapmak için sesi Bose kulaklığınızla senkronize edebilirsiniz. Bose Smart Soundbar 900 harika bir başlangıç, ancak ürünleriniz birbiriyle tam olarak aynı hizaya gelirse hepsi gerçekten akıllıca bir araya geliyor.

Samsung — HW-Q750B/ZA — 480 Dolar, eskiden 800 Dolardı

Beyaz arka planda arka hoparlörlere sahip Samsung HW-Q750B ses çubuğu.

Cyber ​​​​Monday soundbar anlaşmalarımızı bitirirken, size Samsung HW-Q750B/ZA’yı göstermek istiyoruz. Oldukça yüksek orijinal fiyatı nedeniyle yapamadığı 500 doların altındaki en iyi ses çubuklarının devam eden bir listesine sahibiz. Ancak, devam eden bu anlaşma ile Samsung HW-Q750B/ZA’nın hakim olacağına şüphe yok. Bu, gerekli hoparlörler ve bir subwoofer dahil eksiksiz bir ev sinema sistemidir. Ek olarak, çok modern bir ürün olarak, sisteminiz boyunca kıvrılacak ve kıvrılacak başka bir kablo eklemeden bağlanmak için Kablosuz Dolby Atmos’u kullanır. Samsung HW-Q750B/ZA ile, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio gibi daha özel formatlar da dahil olmak üzere, hayal edebileceğiniz en geniş Dolby Atmos ses yelpazesinin keyfini çıkarabileceksiniz. Harika bir fiyata hakim bir sistem.








genel-19