Animal Crossing: New Horizons %50’den Fazla İndirimde

Animal Crossing: New Horizons %50’den Fazla İndirimde

Nintendo’nun rahat ada kaçış oyunu, yaşam simülatörü Animal Crossing: New Horizons sadece Black Friday için nadir bir indirim aldı 29 dolar şu anda Amazon ve Walmart’ta. Amazon’un fırsatı şu anda mevcut (ancak muhtemelen tükenecek), Walmart’ınki ise 21 Kasım 16:00 PT / 19:00 ET’ye kadar yalnızca Walmart+ üyeleri için mevcut.

2020’nin büyük başarı öykülerinden biri olan New Horizons, sevimli bir estetiği rahatlatıcı oyun deneyimleriyle birleştirerek seriyi kült-klasikten ana akım gişe rekorları kıran filme taşıdı. Oyun, COVID-19 salgınının zirvesine ulaşırken, insanlar gerçeklikten bir kaçış arıyorlardı ve Yeni Ufuklar bu fanteziyi stil ve zarafetle sunuyor.

Bu mercekten bakılmadığında bile, Yeni Ufuklar, Animal Crossing serisinde, yeni gelenler için daha ulaşılabilir olabilmesi için daha çekici sistemlerini basitleştiren mükemmel bir giriş. Şu anda pek çok başka Nintendo Black Friday fırsatı mevcut, bu nedenle oyunlar ve donanımlarla ilgili daha fazla pazarlık için tıklayabilirsiniz.

GameSpot’un Animal Crossing: New Horizons incelemesinde Kallie Plagge, “Yeni Ufuklar kesinlikle diğer Animal Crossing oyunlarından daha yavaş bir tempoya sahip, kısmen başlangıçta adada işleri yoluna koymak ve çalıştırmak için çalışmanız gerektiğinden,” diye yazdı. “Geceleri uyuyamadığımda veya gündüzleri stresli olduğumda ve molaya ihtiyacım olduğunda kendimi oyuna dönerken buluyorum. Ev işleri beni neşelendirecek.”

Burada tartışılan ürünler editörlerimiz tarafından bağımsız olarak seçilmiştir. Sitemizde öne çıkan herhangi bir şeyi satın alırsanız, GameSpot gelirden pay alabilir.



oyun-1