SwiftKey beklenmedik bir şekilde iOS’a geri döndü

SwiftKey beklenmedik bir şekilde iOS’a geri döndü


Microsoft’un SwiftKey klavyesi beklenmedik bir şekilde App Store’a geri döndü. Şirket, klavye desteğini resmi olarak sonlandırdı ve Ekim ayında App Store’dan kaldırdı, ancak şimdi bir kez daha iOS kullanıcıları için mevcut.

Microsoft’tan Caitlin Roulston yaptığı açıklamada, “Müşteri geri bildirimlerine dayanarak SwiftKey iOS, Apple App Store’da yeniden listelendi” dedi. Sınır. “Lütfen ziyaret edin Destek.SwiftKey.com daha fazla bilgi için.”

Geri dönüşe rağmen, SwiftKey’in en son güncellemesi hala 11 Ağustos 2021’den. Güncellemenin güncellenip güncellenmeyeceği veya ne zaman güncelleneceği belli değil — kullanıcılar şikayet etmişti hakkında konular durdurulmadan önce – ancak sabırsızlıkla beklenecek bazı değişiklikler olacak gibi görünüyor. Vishnu Nath, Microsoft’un OneNote ve Office ürün grubunun Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü, cesaretlendirilen hayranlar “ekipte neler olduğunu takip etmeye devam edin.” Microsoft’un haritalar ve yerel hizmetler bölümünün CTO’su Pedram Rezaei, şirketin olacak “Klavyeye büyük yatırım yapmak.”





genel-2