Satürn’deki Bekarlar Günü Fırsatı’nda harika bir fırsatla iPhone 13!

Satürn’deki Bekarlar Günü Fırsatı’nda harika bir fırsatla iPhone 13!


İyi bir anlaşma gününden eksik olmaması gereken şey nedir? Bu doğru, tarife kontrollerimiz. Sadece bugün, Satürn’de çok özel bir Apple teklifi fırsatınız var. Çünkü iPhone 13’ü D-Netz tarifesi ve 20 GB veri hacmi ile ayda 40 Euro’nun altına güvence altına alabilirsiniz. Bu tarife kontrolünde anlaşmayı bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu öğrenebilirsiniz!

Birçokları için, “Dealvember” gerçek bir neşe kutlamasıdır, çünkü sadece sayısız teklif değil, aynı zamanda bazılarının kesinlikle “Keşke 50 Euro daha ucuz olsaydı” diye düşüneceği ürünler için gerçek en iyi fiyatlar da vardır. Şu anda Satürn’de böyle bir anlaşma yapabilirsiniz. Çünkü burada iPhone 13’ü D-Netz tarifesindeki 11 Euro’luk bir kerelik ücret karşılığında alabilirsiniz. Bununla ilgili özel olan şey: sizi yalnızca büyük veri hacimleri değil, aynı zamanda 5G ile hızlı bir veri bağlantısı bekliyor.

Apple iPhone 13, geçen yıl satın alabileceğiniz en iyi akıllı telefonlardan biri olarak kabul edildi. 6.1 inçlik OLED ekran iPhone’un önünü süslüyor, arkada ise çift kamera sistemi sizi bekliyor. Hem ana hem de ultra geniş açılı kamera 12 megapiksele ulaşıyor. Ön kamera da 12 megapiksel. A15 Bionic SoC, akıllı telefonun kalbidir ve o kadar iyidir ki Apple onu mevcut nesilde kullanmaya devam eder. Camila sizler için iPhone 13’ün detaylı incelemesini hazırladı.

Satürn’ün iPhone teklifi buna değer mi?

Piyasadaki en iyi akıllı telefonlardan birine ek olarak, D şebekesindeki Freenet’ten cep telefonu tarifesi alırsınız. Bu ilk başta özel bir şey değil, ancak veri hacmine ve mobil iletişim standardına daha yakından bakarsak işler farklı görünüyor. Çünkü burada şu anda 20 GB dahil hacim alabilirsiniz ve ayrıca Deutsche Telekom’un 5G ağındasınız. Aynı zamanda 300 MBit/s’ye kadar sörf yaparsınız ve başka bir sağlayıcıdan geçerseniz, üstüne 50 Euro daha eklenir. Her zaman olduğu gibi, tüm bilgileri tarife kontrolü genel bakışımızda bulabilirsiniz.

iPhone 13’e genel bakış

karakteristik Telekom Macenta Mobil M + iPhone 13
veri hacmi 20 GB
5G Evet
Bant genişliği Maksimum 300 Mbit/sn
asgari süre 24 ay
Aylık maaş 39,96 euro
Tek seferlik cihaz maliyetleri 11.00 Euro
bağlantı ücreti 39.99 euro
bonusu değiştir -50,00 Euro
toplam tutar 960.03 Euro
Normal cihaz maliyetleri 804,00 euro
Etkili aylık tarife maliyetleri ~6,50 euro
teklif etmek

Gördüğünüz gibi 24 ay sonunda ve değişim bonusu ile toplam 960,03 Euro ödüyorsunuz. Halihazırda iPhone 13 için perakende satışta 804 Euro ödeyeceksiniz, bu da tarifenin size ayda sadece 6,50 Euro’ya mal olduğu anlamına geliyor. Bu, size sadece 20 GB veri hacmi değil, aynı zamanda 5G’ye erişim sağlayan bir D-Netz tarifesi için ayda 7 Euro’dan az ödemeniz anlamına gelir. Bu, Freenet anlaşmaları için özel bir şey.

Ama freenet kelimesini duyduğunuzda (en azından biraz) oturup dikkat etmelisiniz. Burada verilen tarifedir, ancak bu durumda sözleşme ortağınız Telekom değil Freenet olarak adlandırılır. Sonuç olarak, tüm ağ kapsamını alamayabilirsiniz. Ancak kişisel olarak Freenet ile hiç problem yaşamadım. Doğrudan Telekom’a gitmeyi tercih ederseniz, önemli ölçüde daha yüksek maliyetleri hesaba katmanız gerekecektir. Yönetilebilir bir sorun.

Anlaşma hakkında ne düşünüyorsun? iPhone 13 sizin için ilginç mi yoksa fiyatta gerçek bir düşüş mü bekliyorsunuz? Yorumlarda bize bildirin!



genel-27