Demiryolları, bu mobil uygulama aracılığıyla rezervasyonsuz bilet rezervasyonuna izin verecek

Demiryolları, bu mobil uygulama aracılığıyla rezervasyonsuz bilet rezervasyonuna izin verecek


Demiryolları, bu mobil uygulama aracılığıyla rezervasyonsuz bilet rezervasyonuna izin verecek

Taşıtlara bir rahatlama olarak, demiryolları UTS mobil uygulaması üzerinden artık 5 km’ye varan banliyö dışı bölümlerdeki bir istasyondan 20 km’ye kadar olan mesafelerden rezervasyonsuz bilet rezervasyonu yapmalarına izin verecek. Banliyö bölgelerinde, mesafe 2 km’den 5 km’ye çıkarıldı.

bu Demiryolu Kurulu 7 Kasım’da tüm bölgelere yeni talimatlar yayınlayarak, günlük yolcu trenlerinin ve mesafeli trenlerin genel vagonlarında seyahat eden taşıtların uzun süredir devam eden talebi olan yeni yakınlık normlarını yürürlüğe koydu.

Bu değişikliklerden önce, Demiryolları’nın Rezervsiz Bilet Rezervasyon Sistemi (UTS) uygulaması banliyö olmayan bölümlerde yolcuların bir istasyondan 5 km’ye kadar bir mesafeden bilet rezervasyonu yapmasına izin veriyordu. Banliyö bölümü için, bilet rezervasyonu için tek tip mesafe kısıtlaması UTSonMobile 2 km idi ve şimdi 5 km’ye yükseltildi.

Ayrıca Okuyun

Siber dolandırıcılıklar, CUG telefon numaraları aracılığıyla demiryolu personelini hedef alıyor
Reliance, Recron FS'nin yangın geciktirici sürdürülebilir özelliklerini geliştirmeyi planlıyor

Demiryolları, “5 km’lik bu kısıtlamayı 10 km’ye kadar daha da artırmak isteyen herhangi bir Bölgesel Demiryolu, istenen gerçek mesafe kısıtlamasını CRIS’e bildirecektir” dedi.

UTS mobil uygulaması, sezonluk bilet, aylık bilet ve platform biletlerinin rezervasyonunu sağlayarak yolcuların zamandan tasarruf etmesini ve bilet gişelerinde uzun kuyruklardan kurtulmalarını sağlar.

Mobil uygulama çalışıyor akıllı telefonlar ile birlikte Android, iOS ve işletim sisteminin Windows sürümleri ve ücretsiz olarak indirilebilir.

Ödeme gibi cüzdanlar aracılığıyla yapılabilir R- CüzdanPayTM, Mobikwik ya da internet bankacılığı aracılığıyla. Bir demiryolu basın açıklaması, bu tesisin kayıtsız biletlemede büyük bir sıçrama ve demiryolu kullanıcıları için bir nimet olduğunu söyledi.

FacebookheyecanLinkedin




genel-9