Netflix’in Reklam Destekli Katmanı Henüz Apple TV’de Çalışmıyor

Netflix’in Reklam Destekli Katmanı Henüz Apple TV’de Çalışmıyor


Apple TV'nin bir fotoğrafı

resim: Elma

Reklamlarla akışın şafağı geldi. Bu hafta, Netflix’in reklam destekli katmanı canlı gitti birkaç platformda. Mevcut aboneler, Netflix Basics With Ads için hesaplarını ayda 7 ABD doları seviyesine “düşürebilir”. Rakip akış hizmetlerinden biraz daha pahalıdır, ancak Netflix, içeriğini ekstra birkaç dolara değer bulacağınızı umuyor.

Ama göre 9to5Mac, reklam destekli katman şu anda Apple TV’nin donanımında mevcut değildir. Bir Netflix temsilcisinin onayladığı Çeşitlilik “TVOS’ta Reklamlarla Temel plan desteği, lansman sırasında mevcut değil, yakında sunulacak.” Apple TV’nin işletim sistemi olarak bakıldığında, yeni Netflix katmanı Şu anda akış set üstü kutusu için bir hareket yok. Netflix’te bahsediliyor Destek sayfasıfazla.

Bu durumda Apple TV kullanıcıları için üzülmüyorum. Bir şey olursa, bahse girerim gizlice sevinçten zıplarlar. bölümleri arasına serpiştirilmiş reklamlarla uğraşmak zorunda değiller. Çözülmemiş gizemler (aYine de, dürüst olmak gerekirse, oradaki ifşaatlar arasındaki o yerleşik molayı isteyebilirsiniz.).

Reklamlı Temel katmanı da 720p akışla sınırlıdır ve hesap başına yalnızca bir akış örneğine izin verilir. Ayrıca çevrimdışı görüntüleme için içerik indiremezsiniz ve akış hakları nedeniyle içeriğin %10’una kadar erişilemez. Temel olarak, sadece yakalamak istediğim Netflix barebone’ları.Cadı Abonelik ücreti.

Netflix’in reklam destekli abonelik planında çok fazla rekabet var. NBC’nin Peacock Premium’u ve CBS’ Paramount+, ayda 5 ABD dolarından başlayan reklam destekli katmanlara sahiptir. Discovery+ ayrıca şurada başlar: istersen o fiyat içindeki her başlığa ticari içerikli erişim 90 Günlük Nişanlısı franchise, ancak Warner Bros. birleşme resmen geçiyor. Şimdilik, HBO Max, reklamlarla birlikte ayda 10 ABD Doları tutarındadır. Starting Netflix’ten daha pahalı planlar Disney + (Aralık ayında reklam alan)) ve Hulu (reklamlarla birlikte)8 $/ay maliyeti, çoğu zaman birlikte paketlenseler de.



genel-7