En İyi Modern Warfare 2 MX9 teçhizatı

En İyi Modern Warfare 2 MX9 teçhizatı

aranıyor en iyi Modern Warfare 2 MX9 teçhizatı çok oyunculu için? MX9, geçen yılın SMG’si AUG ile karşılaştırıldı, ancak MX9 şu ana kadar en iyi MW2 silahlarından biri olarak ses getirmiyor. Düşük mermi hızı ve menzil eksikliğinden muzdarip, bu yüzden FPS oyununda bu silahı büyük ölçüde geliştirmek için mükemmel MX9 yüklemesini nasıl oluşturacağınız aşağıda açıklanmıştır.

İşte Modern Warfare 2’deki en iyi MX9 donanımı:

  • Lazer: VLK LZR 7MW
  • Namlu: Singuard MKV
  • Namlu: 16.5″ Bruen S901
  • Tarak: FTAC C11 Yükseltici
  • Dergi: 32 Yuvarlak Mag

Çekimleri radardan uzak tutmak için mermi hızını, menzilini ve ses bastırmasını iyileştirmek için Singuard MKV’ye gittik. Bu aynı zamanda geri tepme düzgünlüğünü de güçlendirse de, MX9’un geri tepmesinin mükemmel olmasıyla övündüğü için bu konuda çok fazla endişelenmemize gerek yok. ADS hızını artırırken, Bruen S901 namlu ile bu istatistikleri daha da iyileştiriyoruz.

VLK LZR 7MW lazer, bu silahın kullanım ve hareket hızına ve çevikliğine yardımcı olarak, kararlılığı ve hızlı koşmayı hedeflemeye yardımcı olur. FTAC C11 Yükseltici tarağı ile atış hızına ulaşmak ve görüş hızını düşürmek için sprint’i ikiye katlamak için nişan alma kararlılığından biraz fedakarlık yapıyoruz.

Son olarak, MX9’un kısa bir mag boyutuna sahip olması ve Modern Warfare 2’deki en iyi SMG’ler kadar güçlü olmaması nedeniyle bu yapı için hayati önem taşıyan 32 Round Mag’ı ekledik.

MW2 silah ustasında kullanılacak en iyi Modern Warfare 2 MX9 yüklemesini oluşturmak için tüm eklentiler bunlar. Daha yüksek atış hızı ve hareket kabiliyeti arıyorsanız, en iyi Vel 46 teçhizatı veya başka bir yakın menzilli silah seçeneği için en iyi Vaznev-9K teçhizatı kılavuzumuza göz atın.



oyun-2