Bethesda, Fallout: New Vegas’ın neredeyse sadece bir genişleme olduğunu açıkladı

Bethesda, Fallout: New Vegas’ın neredeyse sadece bir genişleme olduğunu açıkladı

Spin-off’lar söz konusu olduğunda, Fallout: New Vegas var olanın en iyisi olabilir. Bethesda RPG oyunu Fallout 3’ün başarısından sonra Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen New Vegas, yeniden canlandırılan Fallout açık dünya oyun markasından yararlanmayı amaçladı ve başarılı olduğunu söylemek güvenli. Dünya yapısı, yazımı ve karakterleri nedeniyle serinin en iyi girişlerinden biri olmasa da en iyilerinden biri olarak kabul edilen Fallout: New Vegas’ın tam olarak piyasaya sürülmemiş bir oyun olmadığı bir dünya hayal edebiliyor musunuz? Eh, durum neredeyse buydu.

Bethesda’nın, Black Isle Studios’tan (orijinal Fallout geliştiricisi) ekipte çalışanları olan Obsidian’a seri konusunda güvenebileceğini uzun zamandır biliyorduk, ancak orijinal kapsamın çok daha küçük olduğunu ancak şimdi öğrendik. sonunda elde ettiğimiz şeyden daha.

Fallout 25. yıl dönümü retrospektif videolarından bir diğerinde, bu sefer Fallout: New Vegas’a odaklanan dizi yönetmeni Todd Howard, spin-off’un nasıl doğduğunu anlattı.

“Fallout 3’ü bitirmiştik ve her zaman bir sonraki projeye o çıkmadan önce giriyoruz ve bu yüzden herkesin bildiği Skyrim’i başlattık ve ardından Fallout 3 çıktı ve şirket için gerçekten büyük bir hit oldu. ve ‘tamam, takip ne olacak?’ diyorlar” diye açıklıyor Howard videoda.

“Bir zorlama oldu, ‘bizde bu var [Fallout 3] şimdi başardık, şansı kaçırmayalım, büyük bir genişleme paketi falan yapalım mı?’” diye ekledi. “Obsidian’daki insanları tanıyorduk ve bir nevi hemen ‘bunu gerçekten yapmak isteyeceğimiz tek bir grup var’ oldu ve aslında Fallout 3 için büyük bir genişleme paketi olarak başladı. [but] gerçekten güçlü hissettim [that] kendi oyunu olmalı.”

Videoyu Bethesda oyun stüdyolarında bulabilirsiniz. heyecan, Fallout: New Vegas’ın gelişimi hakkında daha fazla ayrıntıya giriyor. Kaynakları paylaşmaktan, New Vegas’ın 3’ten çok fazla sapmak istemediğinden ve aynı zamanda dizi için nelerin yeni ve benzersiz olabileceğinden söz ediliyor.

Eğer benim gibi, Fallout: new Vegas’a sayısız kez geri dönmek istiyorsanız, o zaman neden bir sonraki oyununuzu en iyi Fallout: New Vegas modlarıyla renklendirmiyorsunuz, hatta Fallout’ta herhangi bir güncelleme olup olmadığına bakmıyorsunuz? Bethesda’nın bir sonraki girişini bekleyemiyorsanız, 5 çıkış tarihi.



oyun-2