Fortnite Rocket League haritası duvarlarda yarışmanızı istiyor

Fortnite Rocket League haritası duvarlarda yarışmanızı istiyor

Bu Fortnite Rocket League haritası, Epic’in araba futbolu oyunundan Octane’ye eklenen battle royale oyunundan en iyi şekilde yararlanmanın harika bir yoludur ve oynaması bir patlamadır. İnsanlar olarak bu tür haritalardan bolca olacağından şüpheniz olmasın. yeni yaratıcı öğeden daha fazla yararlanın, ancak bu, ne kadar eğlenceli olabileceğini gösteriyor.

Fortnite bölüm 3 sezon 4, Fortnite Whiplash’ın beğenileri de dahil olmak üzere mükemmel şeylerle dolu, ancak şu anda duvarları sürebilen bir araba değil, değil mi? Aptalca Rocket League işleri yapabilen tek araba, aslında, Rocket League Octane’dir ve yerçekimine meydan okuyan doğası, oyuncuların bir yarış pisti inşa ederken kendilerini duvarlardan yukarı sürmelerine izin verir.

Bu özel parça, basit bir soru soran Reddit’teki Oan_SMM sayesinde, “Fortnite x Mario Kart x Rocket League crossover nasıl görünürdü?” Bunun cevabının 6553-3104-5998 koduyla sağladıkları bir şey olduğu ortaya çıkıyor ve özellikle lobiyi arkadaşlarınızla doldurabiliyorsanız çok eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Fortnite x Mariokart x Rocket League crossover nasıl görünürdü? İşte ROKET KART: SHROOM RIDGE! ? Kod: 6553-3104-5998 itibaren FortniteYaratıcı

Fortnite’da Octane’ye sahip olmak için çok fazla potansiyel var ve bu, oluşturulacak en bariz harita türü olsa da, kesinlikle sürüş eldivenleri, garip parkur haritaları ve muhtemelen savaş haritaları da olacak. Daha yeni başlıyor ve bunun yeni bir Rocket League oyununun er ya da geç gelebileceği anlamına gelebileceğinden hala umutluyuz.

Bu arada, aynada kendinize iyice bakın, kendi güzelliğiniz üzerinde düşünün ve ardından yeteneklerinizin bu çarpıcı görünüme uyduğundan emin olmak için Fortnite ipuçlarımızı ve püf noktalarımızı okuyun.



oyun-2