Monkey Island’a Dönüş’te ambardan nasıl kaçılır

Monkey Island’a Dönüş’te ambardan nasıl kaçılır


yapmaya çalışmak Monkey Island’a Dönüş’te ambardan kaç? Maymun Adasına Dönüş’ün ikinci bölümü, Guybrush Threepwood’un Swabbie kılığında ve düşmanı LeChuck’ın gemisinin ambarında sıkışıp kalmasıyla başlar.

Bu macera oyununda First Swab Gullet ile sert bir yüzleşmeden sonra, oyuncuya Guybrush’ın Swabbie istasyonunun üzerine çıkabilmesi ve The Secret of Monkey Island’ı aramaya devam edebilmesi için ambardan kaçmak görevi verilir. Monkey Island’a Dönüş’ün ikinci yarısına devam edebilmeniz için ambardan nasıl kurtulacağınızı göstereceğiz.

Beklemeden nasıl çıkılır

Öncelikle, Gullet’in koruyucu broşürünü almalı ve ambarın ortasındaki x işaretli sandığı açmalısınız. Burada 1997 yapımı Curse of Monkey Island’daki konuşan kafatası arkadaşı Murray’i bulacaksınız. Murray, Guybrush’ın Maymun Adasına Dönüş’teki görevi için çok önemlidir, bu yüzden devam etmeden önce bir sohbet edin ve onu kullanışlılığınıza ikna edin.

Şimdi paspası al ve çalışmaya başla Swabbie! Beklemenin bol olduğu bir şey Hayalet Tavuklar ve ürettikleri garip karışıklık, bu yapışkan durumdan kurtulmak için kullanacağınız şeydir. Paspası alın ve paspası gunk ile kaplamak için yerdeki Tavuk Gresi ile birlikte kullanın. Ardından, dikkatinizi ambarın arkasındaki lomboza çevirin. Gevşemeleri için vidalarının her birini ayrı ayrı yağlayın ve ardından bunları çıkarmak ve bir açıklık oluşturmak için envanterinizdeki güvenilir bıçağı kullanın.

İş bitmiş? Pek değil. Guybrush şu anki durumunda lombozdan geçemez, bu yüzden vidalara çok benzer şekilde, onu sıkarak çıkarabilmesi için yağlı paspasla yağlamanız gerekecek. Yine de bir kat işe yaramaz, Guybrush korsan kıçını delikten geçirinceye kadar lombarı sürekli olarak Tavuk Gresi ile kaplamanız gerekir.

Yeterince yağlı olduğunda, ambardan dışarı çıkın ve kendinizi LeChuck’ın korsan gemisinin dış kaplamasında tehlikeli bir konumda bulacaksınız. Sola gitmek deniz suyuna dalmanıza ve nefesinizi test etmenize izin verecektir, ancak gerçekten sağa sapıp korkuluktan yukarı ve yukarı tırmanmak istiyorsunuz. Bununla, ambardan sonsuza kadar kaçacak ve Guybrush’ın ambarda kaldığı süre boyunca yaptığı kafatası arkadaşı Murray’in kafatasını düzleştirmeyi içeren ikinci bölümün ana bulmacasına gireceksiniz.

Başlangıçta doğru kararı verip vermediğinizi merak ediyorsanız, gündelik veya zor mod kılavuzumuza göz atın veya bu kılavuza rastladıysanız ancak henüz birinci bölümü bitirmediyseniz, nasıl kazanılacağına ilişkin kılavuzumuza bakın. Maymun Adasına Dönüş’teki paspas yardım eli uzatacak.



oyun-2