Genshin Impact 3.1 yıl dönümü ödülleri oyuncuları etkilemedi

Genshin Impact 3.1 yıl dönümü ödülleri oyuncuları etkilemedi

Bu yılki Genshin Impact yıldönümü ödülleri, HoYoverse ücretsiz Primogem’ler ve diğer sınırlı süreli eşyalar dağıtmayı planlasa da hayranları etkilemeyi başaramadı. Anime RPG, 28 Eylül’de başlayacak olan 3.1 sürümünde ikinci yıl dönümünü kutluyor, ancak 2021’deki hayal kırıklığından sonra oyuncular beklentilerini buna göre belirledi. Bu sefer HoYoverse, yeni bir mini Cloud Retainer evcil hayvanı ve Jumpty Dumpty Party Popper’ın yanı sıra toplam 20 ücretsiz Dilek ve dört Kırılgan Reçine dağıtıyor.

Bu hala birinci yıldönümünün ilk 40 Primogem ödülünden daha iyi, ki bu bir Dilek için bile yeterli değil. Ancak hayranlar çok daha fazlasını umuyordu.

Bazıları aldı Reddit konusu BPho3nixF kullanıcısı, oyun dışında HoYoverse’ın müzik festivallerine, yarışmalara, birçok işbirliğine ev sahipliği yaptığını ve hatta bir anime başlattığını belirtti. Ancak oyun içinde çok fazla tantana ya da görünür kutlama yok.

Bir hayranın bakış açısından ödülleri perspektife sokmak için, 20 çekme küçük bir miktardır çünkü Wish yazık sistemi sadece 90 çekimden sonra beş yıldızlı bir karakter veya silahı garanti eder. 20 çekme, neredeyse rağbet görmeyen iki dört yıldızlı silahı veya karakteri garanti eder. Esasen, 20 çekme, değerli bir şeyi garanti etmeyecektir.

Bazıları, oyuncuların yıldönümü kutlamaları için kadrodan bir karakteri özgürce seçebilmeleri gerektiğini öne sürse de, bunun gerçekleşmesi pek olası görünmüyor. Başka bir Redditor, FairSum, ücretsiz bir karakter tam olarak seçilemese bile, oyuncuların çekilecek belirli bir karakter afişi seçebilmeyi takdir edeceklerini öne sürdü.

En azından, çoğumuz Cloud Retainer evcil hayvanının sevimli olduğu konusunda hemfikiriz.

Yıldönümü ödüllerinin dışında Genshin Impact sürüm 3.1’de neler olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, yaklaşan karakter afişlerini, yeni oyun içi etkinlikleri ve daha fazlasını içeren kapsamımıza göz atmayı unutmayın.



oyun-2