Assassin’s Creed Mirage’ın “gerçek kumar” notu bir hata diyor Ubisoft

Assassin’s Creed Mirage’ın “gerçek kumar” notu bir hata diyor Ubisoft


Açıklandığından beri Assassin’s Creed Mirage’ın Xbox mağaza listesi, oyunun “gerçek kumar” içerdiğini söyledi, ancak bunun tam olarak ne anlama geldiğini açıklamadı. Oyun içi ara sahnelere, gerçek oynanışa ve hatta gerçek parayla yapılan mikro dönüşümlere atıfta bulunabilir. Eh, şimdi Ubisoft nihayet etiketin mağazada neden olduğu konusunda havayı temizledi.

Ubisoft, PCGamesN’e yaptığı açıklamada, derecelendirmenin yanlışlıkla yapıldığını ve yaklaşmakta olan oyunun aslında ESRB’nin beğenilerinden bir derecelendirme beklediğini açıkladı.

Ubisoft, “Ubisoft Forward sırasında Assassin’s Creed Mirage’ın duyurulmasından sonra, bazı mağaza sayfalarında oyunu yanlışlıkla sadece Yetişkinlere Özel ESRB derecesine sahip ön siparişler için görüntüledi” diye yazıyor. “Assassin’s Creed Mirage hala reyting beklemedeyken, Ubisoft oyunculara oyunda gerçek kumar veya ganimet kutusu bulunmadığına dair güvence vermek istiyor.”

Yani, işte burada, Assassin’s Creed Mirage’da herhangi bir kumar veya yağma kutusu olmayacak ve “Yalnızca Yetişkinler” derecelendirmesi bir hataydı, oyun için henüz kesinleşmiş bir derecelendirme yok.

Yayınlandığı gibi, Xbox mağaza sayfasındaki “gerçek kumar” notu hala yayında, ancak Ubisoft’un yukarıdaki mesajı, ABD’deki ESRB derecesi ve İngiltere’deki PEGI derecesi ile birlikte yakında bir noktada kaldırılması gerektiğini gösteriyor.

Assassin’s Creed Mirage, bu ayın başlarında serideki bir sonraki başlık olarak onaylandı ve başlık gelecek yıl piyasaya sürüldü. Dokuzuncu yüzyılda Bağdat’ta geçecek ve oynanabilir kahramanı Assassin’s Creed Valhalla’nın Basim’i olacak. Yeni oyun aynı zamanda orijinal Assassin’s Creed’den biraz ilham alacak, çünkü sonraki girişlerde tanıtılan bazı RPG oyun mekaniklerini azaltmayı hedefliyor.

Bu hafta sonu Ubisoft Forward etkinliği sırasında Japonya’da yeni bir oyun seti de dahil olmak üzere çok sayıda Assassin’s Creed oyunu duyuruldu. Codename: Red, Assassin’s Creed serisinin açık dünya RPG unsurlarını kucaklayacak, onu Mirage’dan ayıracak ve oyunculara aynı anda iki tür Assassin’s Creed oyunu verecek.

Kod adı: Red’in henüz bir çıkış tarihi yok, Ubisoft bunun yerine “ufukta” diyor.

Daha fazla Assassin’s Creed beklerken, PC’deki en iyi gizli oyunlardan bazılarına veya bunun yerine en iyi sandbox oyunlarına göz atmak isteyebilirsiniz.



oyun-2