Twitter Birdwatch Topluluğu Bilgi Kontrol Programını Yeni Katılım Süreciyle Genişletiyor, Daha Fazlası

Twitter Birdwatch Topluluğu Bilgi Kontrol Programını Yeni Katılım Süreciyle Genişletiyor, Daha Fazlası


Twitter Çarşamba günü yaptığı açıklamada, geçen yıl başlatılan Birdwatch topluluk bilgi kontrol programına birkaç yeni ekleme yaptığını duyurdu. Birdwatch programı, potansiyel olarak yanıltıcı tweet’leri belirlemeye yardımcı olan ve ek bilgilerle bağlam sağlamak için notlar ekleyen kullanıcılardan oluşur. Sosyal medya platformu şimdi program için yeni bir işe alım süreci başlattığını açıkladı. Ayrıca Twitter, Birdwatch’ın topluluk üzerinde sahip olduğu görünüşte olumlu etkiyi artırmak için notların görünürlüğünü artıracak.

Twitter bir anda ortaya çıktı Blog yazısı Çarşamba günü, katkıda bulunanları düşünceli bir şekilde not yazmaya ve derecelendirmeye teşvik etmeyi amaçlayan yeni bir işe alım süreci başlattığını duyurdu.

Yeni üyeler, başlangıçta diğer notları Faydalı veya Faydalı Değil olarak derecelendirerek artırılacak olan sıfır Etki Puanı ile başlayacaklardır. Etki Puanlarını beşe yükselttikten sonra, kullanıcılar kendileri not yazabilecekler. Ancak, tekrar tekrar Yardımcı Değil notları yazmak, katkıda bulunanın not yazmasını engeller.

Yeni bir işe alım sürecinin kullanıma sunulmasıyla Twitter, katkıda bulunan tabanını da genişletmeyi hedefliyor. Birdwatch programı için geniş uygun başvuru gruplarını sıklıkla kabul etmeyi ve daha büyük bir tabanın etkisini izlemeyi planlıyor.

Twitter ayrıca önümüzdeki haftalarda herkese açık tweet’lerdeki notların görünürlüğünü artıracak. ABD’deki insanlar, Birdwatch’ın Faydalı olarak tanımladığı daha fazla tweet görecek.


En son teknoloji haberleri ve incelemeleri için Gadgets 360’ı şu adresten takip edin: heyecan, Facebookve Google Haberleri. Gadget’lar ve teknolojiyle ilgili en son videolar için sayfamıza abone olun. Youtube kanalı.

RBI Başkan Yardımcısı, CBDC’lerin Sınır Ötesi İşlemleri Maliyet Etkili ve Hızlı Yapacağını Söyledi





genel-8