Bu yeni tek tıklamalı fotoğraf iyileştirici, fotoğraflarınızın ücretsiz olarak daha iyi görünmesini sağlar

Bu yeni tek tıklamalı fotoğraf iyileştirici, fotoğraflarınızın ücretsiz olarak daha iyi görünmesini sağlar



Ashampoo, Photo Optimizer yazılımının tek tıklamayla ücretsiz bir sürümünü piyasaya sürdü fotoğraf düzenleme ve otomatik optimizasyon.

Bütçesi kısıtlı ve zamana ihtiyacı olan içerik oluşturucular için, Fotoğraf Doktoru ÜCRETSİZ (yeni sekmede açılır) – evet, tümü büyük harf – bir fotoğrafın pozunu, renk sıcaklığını, keskinliğini, lekelerini ve kontrastını temizlemek için tasarlanmıştır.

Ücretsiz fotoğraf düzenleme yazılımı ayrıca kırpma, döndürme ve yeniden boyutlandırma gibi temel düzenleme araçlarını da içerir. Ücretli muadili gibi, ürünün ekran görüntüleri de bir kaydırıcıyı göstererek kullanıcıların öncesini ve sonrasını görmelerini sağlar.

Ücretsiz Fotoğraf Doktoru nedir?

Photo Optimizer Free, Ashampoo’nun tam özellikli uygulamalara açılan kapısıdır. Fotoğraf Doktoru 9. Şirket her zaman ücretsiz araçlar verdi – zaten ücretsiz sürümlerini sunuyor Kaldırıcı, WinOptimizerve WinZip alternatifiZip ÜCRETSİZ.

Ahıra katılmak için en son ücretsiz araç, tek bir tıklamayla otomatik görüntü iyileştirmeleri vaat ediyor. Algoritmalar daha sonra aşırı pozlama gibi sorunları kontrol edecek ve düzeltecektir. Ashampoo, sonuçların “optimal” olduğunu iddia ediyor.

Kullanımı kolay yazılım – şirketin deyimiyle – “yeni başlayanlar ve görüntü optimizasyonunun inceliklerini öğrenmek için zaman harcamak istemeyen herkes için ideal” iken, manuel fotoğraf düzenlemeyi tercih eden kullanıcılara da hizmet veriliyor. programın araç takımı tarafından.

Özellikler arasında uyarlanabilir bulanıklık, yüz lekelerini çıkarma, sınırlı efektler ekleme ve ton eğrisini ayarlama yer alır. Kullanıcılar ayrıca görüntüyü elle daha fazla değiştirmeden önce otomatik optimizasyonu çalıştırmakta özgürdür.

Perspektif değiştirme ve uyarlanabilir keskinleştirme gibi daha gelişmiş araçlar, bir yükseltme ödeme duvarının arkasında kilitlenir.

Daha önce Photo Optimizer’ın daha eski bir sürümünü en iyi ücretsiz fotoğraf editörlerinden biri olarak bahşiş vermiştik – temiz, reklamsız arayüzünü ve erişilebilir araç setini övüyor, ancak isabetli otomatik optimizasyonunu sevmiyoruz. Yeni, yeniden markalı Photo Optimizer Free’nin bu sorunları çözdüğünü umuyoruz.

Ashampoo Photo Optimizer FREE, Windows 10 / Windows 11 için şimdi indirilebilir.



genel-6