Stardew Valley modu, dış mekan haritalarını yeniden tasarlıyor, keşfedilecek yeni yerler ekliyor

Stardew Valley modu, dış mekan haritalarını yeniden tasarlıyor, keşfedilecek yeni yerler ekliyor

Stardew Valley mod ‘Reimagined 3’, çiftçilik hayatı sim oyununun çeşitli dış mekan haritalarını tamamen elden geçirerek, oyuncuların keşfetmesi için daha güzel, daha etkileşimli alanlar yaratıyor. Stardew’in çekiciliği, piyasaya sürülmesinden yıllar sonra hala güçlü bir şekilde devam ediyor ve çalışkan modcular, çok çeşitli Stardew Valley modlarıyla zaten harika olan oyun deneyimine katkıda bulunmak için çalışıyor.

Reimagined 3, Stardew Valley için eksiksiz bir harita revizyonudur; Vanilya oyununun sunduğundan daha güzel ve daha etkileşimli açık hava alanları yapmayı, keşfedilecek yeni yerler ve oyuncuların tesadüfen karşılaşmaları için ekstra bilgi parçaları eklemeyi hedefliyor.

NexusMods’tan alınmıştıryaratıcı, Stardew Valley Reimagined 3’ün özelliklerini açıklar:

  • Tüm dış mekan haritaları yeniden tasarlandı + 4 yeni harita
  • 70’den fazla bilgi dostu konum mesajı
  • Nadir ve nadir öğeler üreten özel yem alanları
  • Çok daha fazla sert ağaç kütükleri, ağaçlar ve meyve çalıları
  • Daha önce erişilemeyen, kullanılmayan alanlara erişim

Benim için özel yiyecek arama alanları, sıkı Stardew meraklılarının Reimagined 3’ü kurmasını sağlayacak şey. BT. Tüm kasabada çiftçilik yapmak, macera yaşamak ve romantizm yaşamak için geçen yüzlerce saatin bir bedeli vardır – bir molayı hak ediyorsunuz.

Dış alanların geliştirilmiş görselleri, yalnızca modun kurulum alanına ve keşfedilecek yeni alanlara değer. 50. Stardew Valley oyunumu tazeleyen her şey hoş bir ek. Bunu yazarken bir sorunum olabileceği dikkatimi çekti.

İlk günkü Game Pass sürümü Coral Island gibi önümüzdeki birkaç ay içinde çıkacak bir sürü Stardew Valley benzeri oyun var. Başka bir hayat simülasyonu olan Disney Dreamlight Valley, Eylül ayında piyasaya sürülmeden önce bir selfie yarışması düzenliyor, bu yüzden kendi avatarınızı tasarlamanın sizi biraz ağlatmak istemeyecek bir şey olup olmadığını kontrol edin.



oyun-2