King Of Fighters Allstar, Tekken 7 ile İşbirliği Yapıyor

King Of Fighters Allstar, Tekken 7 ile İşbirliği Yapıyor

Netmarble, RPG mobil oyunu King Of Fighters Allstar’da Tekken 7 ile bir geçiş yaptığını duyurdu. En son güncellemede yeni oynanabilir karakterler, savaş kartları, etkinlikler ve daha fazlası olacak.

Oyuncular artık mavi öğe/saldırı tipi bir karakter olarak sınıflandırılan oynanabilir yeni bir EX avcı uçağı olan Hwoarang’ın kilidini açma fırsatına sahip olacaklar. Tekken savaşçısının saldırısını %65 arttırır ve özel yeteneği, aktif bir bekleme süresi kullanırken hızını yedi saniye boyunca %10 arttırır. Kritik bir vuruş yapıldığında, fiziksel hasarı saldırının %120’sine eşit olacaktır.

Nina Williams ayrıca King Of Fighters Allstar’a sarı element/savunma tipi karakter olarak sınıflandırılan oynanabilir bir EX dövüşçüsü olarak katılacak. Nitelikleri, Tekken savaşçısının saldırısını %60 arttırır ve etiket bekleme süresini iki saniye azaltır. Özel özelliği etkinleştirildiğinde, saldırısı %18 artar. Sağlığı %50 veya daha yüksekse, bir saldırı yaptığında kritik hasarı ve savunmayı beş saniye boyunca %10 artırır.

Yeni Tekken 7 ortak savaş kartları şunları yapacak:

  • Saldırıyı %2 Arttır
  • Aktif Beceri Hasarını %4,5 artır
  • Kritik Hasarı %6 Arttır
  • Kritik Oranı %5 Arttır
  • Kritik Hasarı %20 Artır

Oyuncular, son işbirliğini kutlamak için Boss Showdown: Devil Jin ve Paul in Wonderland Rush Dungeon gibi etkinliklere katılabilirler. Her iki etkinliği de tamamlayanlar özel ödüller alacak. Oyuncular ayrıca, Collab Affinity Mystery Box ve Awaken EXP Box gibi öğeler de dahil olmak üzere Alisa’yı hareket ettirmek ve ulaştığı her türlü ödülü toplamak için zar puanlarını kullanabilecekler. Etkinliğin bir parçası olarak Tekken işçiliği ve etkinlik kodeksi gibi sınırlı süreli modlar eklendi.

Daha fazla King Of Fighters Allstar haberi için şu hikayelere göz atmayı unutmayın:

Burada tartışılan ürünler editörlerimiz tarafından bağımsız olarak seçilmiştir. Sitemizde öne çıkan herhangi bir şey satın alırsanız GameSpot gelirden pay alabilir.



oyun-1