Samsung Galaxy Z Flip 4 sökme: Kendiniz tamir etmekte iyi şanslar

Samsung Galaxy Z Flip 4 sökme: Kendiniz tamir etmekte iyi şanslar


Resim: Haziran Wan/ZDNET.

Katlanabilir Galaxy Z Flip 4’ün piyasaya sürülmesinden sadece on gün sonra, sökme uzmanı PKBreviews, müşteriler siparişlerini almadan önce kaputun altında, özelliklerinin arkasında ne olduğunu ortaya koyuyor.

Galaxy Z Flip 4, Z Flip 3’ten pek farklı değil. Aynı 6,7 inç AMOLED birincil ekranı ve 1,9 inç Super AMOLED ikincil ekranı paylaşıyorlar, üst düzey Qualcomm Snapdragon işlemcilere, benzer kameralara sahipler ve 8 GB RAM ile geliyorlar. .

Z Flip 4, 26 Ağustos’ta mağazalara ve posta kutularına çarpıyor, bu nedenle yıkım, katlanabilir cihazlara yatırım yapıp yapmamayı hala merak edenler için kullanışlı.

Ulaşılması zor bir pil

Flip 3 ve Flip 4 arasındaki dikkate değer bir fark pil kapasitesidir. Flip 3’te 3.300 mAh pil bulunurken, Flip 4’te 3.700 mAh pil bulunur ve bu da yeni cihaz sahiplerine üç saatlik ek bir pil ömrü sağlamalıdır.

Fakat PKBreviews’ın yıkılması Yerlerine yapıştırılmış ve katlanabilirin her bir yarısında birkaç esnek halat, braket ve kalas altında gömülü olan pillere ulaşmanın kolay olmadığını öne sürüyor. Bir tarafta daha küçük 1700mAh pil ve diğer tarafta 2630mAh pil bulunur.

Oldukça düşük bir tamir edilebilirlik puanı

Galaxy Z Flip 4 muhtemelen kendi donanımını tamir etmeyi sevenler için değil. PKBreviews, ona on üzerinden dört genel bir tamir edilebilirlik derecesi verdi. Ekran değişimi için 2 üzerinden 0,5 ve pili değiştirmenin ne kadar kolay olduğu konusunda 2 üzerinden 0,5 puan aldı.

PKBreviews, Z Flip 4’ten ekranı çıkarmaya cesaret edemedi çünkü cihaza zarar verme olasılığı yüksekti.

Dikkat çeken bir diğer özellik olan Galaxy Z Flip 4 su geçirmez ancak toz geçirmez değil. Z Flip 3 tamamen iFixit’in toz testi başarısız oldu.

Kaynak : ZDNet.com



genel-15