iPhone 15 Pro Modelleri Yine Daha İnce Çerçevelerle Ekran Alacak: Ayrıntılar

iPhone 15 Pro Modelleri Yine Daha İnce Çerçevelerle Ekran Alacak: Ayrıntılar



Apple’ın bu yıl bitmeden iPhone 15 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Cupertino merkezli teknoloji devi, yaklaşmakta olan iPhone serisi hakkında henüz herhangi bir ayrıntı açıklamadı, ancak iPhone 15 serisiyle ilgili söylentiler ve sızıntılar şimdiden Web’de dolaşmaya başladı. Yeni bir sızıntı, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in daha ince çerçeveler ve kavisli kenarlarla geleceğini gösteriyor. Söylentilere göre iPhone 15, iPhone 15, Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in iPhone 14 modelleriyle aynı ekran boyutlarına sahip olması bekleniyor.

İlk söylentisini doğrulayan tipster ShrimpApplePro (@VNchocoTaco) Twitter’da talep edildi iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, ekranın etrafında kavisli kenarlara sahip daha ince çerçevelere sahip olacak. Geçen ay, iPhone 15 modellerinin dördünün de ekran boyutlarının iPhone 14 modellerine benzer olacağını söylemişti. Tipster, ilk sızıntısında ayrıca iPhone 15 Pro modellerinin belirgin şekilde daha ince çerçevelere ve Apple Watch benzeri bir etki yaratan kavisli kenarlara sahip ekranlara sahip olacağını öne sürdü.

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro 6.1 inç ekrana sahipken, iPhone 14 Plus ve iPhone 14 Pro Max 6.7 inç ekrana sahip. Küçültülmüş çerçeve boyutu, yakında çıkacak iPhone 15 modellerinde daha kullanışlı bir ekran alanı sağlayabilir. Apple, yeni serisini yayınladığında, şirket bir dizi özelliği değiştirebilir ve yükseltebilir. Bu nedenle, tüm bu detayları bir tutam tuzla almanız önerilir.

Geçmiş sızıntılara göre, yaklaşan iPhone 15 serisinin iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olmak üzere dört model içermesi bekleniyor. Üst düzey Pro modelinin bu yıl ‘Ultra’ adıyla geleceği tahmin ediliyor. Standart iPhone 15 modellerinde, geçen yıl piyasaya sürülen ‘Pro’ modelleriyle sınırlı olan Dynamic Island kesikleri bulunacak.

Yakın zamanda yapılan bir sızıntı, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın arka tarafında yeniden tasarlanmış bir kamera çıkıntısına sahip olabileceğini ve 48 megapiksel genişliğinde bir kamera sensörü taşıyabileceğini öne sürdü. A16 Bionic çip ile güçlendirilmeleri beklenirken, Pro modellerinin A17 Bionic SoC tarafından çalıştırılması bekleniyor. Apple’ın ayrıca tüm iPhone 15 modellerinde eski Lightning şarj bağlantı noktasını USB Type-C bağlantı noktasıyla değiştirmesi bekleniyor.


Apple, bu hafta yeni Apple TV ile birlikte iPad Pro (2022) ve iPad’i (2022) piyasaya sürdü. Gadgets 360 podcast’i olan Orbital’deki iPhone 14 Pro incelememizle birlikte şirketin en son ürünlerini tartışıyoruz. Orbital şu ​​adreste mevcuttur: spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcast’leri, Apple Podcast’leri, Amazon Müzik ve podcast’lerinizi nereden alırsanız alın.
Ortaklık bağlantıları otomatik olarak oluşturulabilir – ayrıntılar için etik beyanımıza bakın.





genel-8