CES 2023: Verge Video’nun en iyileri

CES 2023: Verge Video’nun en iyileri


Başka bir Tüketici Elektroniği Fuarı geldi ve (neredeyse) gitti ve Sınır bu yıl Las Vegas’ta gösterilen en büyük duyuruların, adların ve cihazların tümünü yakalamak için oradaydı. Her zaman olduğu gibi CES, şirketlerin teknolojinin geleceğini nasıl tasavvur ettiklerini göstermeleri için bir fırsat ve bu yılki fuar alanında gördüğümüz en iyi şeylerden bazılarını açıklamak istedik.

En iyi monitör: Samsung Odyssey G95SC
CES her zaman bir ekran savaşıdır ve 2023 de farklı değildi. Samsung, bu 49 inçlik modelin dünyanın ilk 32:9 en boy oranlı OLED oyun monitörü olduğunu iddia ediyor. Fiyat etiketini henüz bilmiyoruz, ancak şirket bu yıl içinde görmeyi bekleyebileceğimizi söylüyor.

Bir konseptin en iyi gelişimi: BMW i Vision Dee
CES, hileler ve alelade konseptler olmadan CES olmazdı ve BMW i Vision Dee bunun mükemmel bir örneğidir. Bu konsept otomobil, CES 2022’de duyurulmasından bu yana, mevcut 32 renge dönüşmesini sağlayan E Ink teknolojisinin tam renkli bir sürümünü ekleyerek büyük teknolojik ilerlemeler kaydetti.

Gösterinin en iyisi: Matter
Akıllı ev benimseme, CES 2023’te bir kez daha büyük bir odak noktasıydı ve Matter, ilgi odağındaydı. Yeni birlikte çalışabilirlik standardı, akıllı evi basitleştirme gibi yüce bir hedef belirledi ve Samsung, Google ve Apple gibi şirketler onu çalıştırmayı taahhüt etti. Matter’ın vaat ettiği daha basit, birbirine bağlı geleceğe ulaşmak için gidilecek daha çok yol var ve biz de bu yolculuğu yakından takip edeceğiz.

Bu yıl, en iyi sağlık teknolojisinden en iyi güzellik aygıtına ve en kelime oyununa uygun isme kadar deneyimlenecek daha çok şey vardı; bu nedenle, CES 2023’teki tüm öne çıkan özellikleri açıklayan yukarıdaki videonun tamamını izleyin. Ve The Verge CES’in geri kalanı için 2023 ödülleri, buradan okuyun.



genel-2