Best Buy, 31 Aralık’a Kadar AMD İşlemcili ASUS ve MSI Dizüstü Bilgisayarlarda 550 Dolara Varan İndirim Sunuyor

Best Buy, 31 Aralık’a Kadar AMD İşlemcili ASUS ve MSI Dizüstü Bilgisayarlarda 550 Dolara Varan İndirim Sunuyor


Best Buy, ASUS ve MSI’ın seçkin AMD oyun dizüstü bilgisayarlarında hemen şimdi muazzam indirimler sunuyor! Her bilgisayar, süper hızlı verimlilik ve inanılmaz oyun avantajları için yerleşik AMD Radeon grafikleriyle en yeni AMD Ryzen işlemci gücünü sunar! İş ve oyun için hareketlilik artıyor ve Best Buy, bu tatil sezonunda oyuncuların ihtiyaçlarının farkında.

Best Buy’da AMD tabanlı oyun dizüstü bilgisayarlarında Noel için tam zamanında büyük indirim!

Bugün, bu üç harika dizüstü bilgisayarı Best Buy’da 550$’a varan tasarrufla alabilirsiniz!

ASUS ROG Zephyrus 14″ WQXGA 120Hz Oyun Dizüstü Bilgisayarı

ASUS ROG Zephyrus 14″ WQXGA 120 Hz oyun dizüstü bilgisayarı, kullanıcılara on altı iş parçacığında sekiz çekirdeğe sahip AMD Ryzen 9 6900 HS işlemci ve 8 GB GDDR6 belleğe sahip Radeon RX 6700S GPU sunarak tüm favori AAA oyunlarınızın çalışmasını sağlar Performansı artıran AMD SmartShift teknolojisi sayesinde bellek kartından 80W güç tüketimi alır ve bunu işlemci ve grafik kartından 105W’a çıkarır. Yapabilirsin buradan satın alın.

ASUS ROG, renklerin en iyi temsilini, minimum parlaklık seviyelerini, en üst düzeyde yenileme hızlarını ve tepki sürelerini ve çok daha fazlasını sağlamak için tescilli Nebula Ekranını kullanır. 14 inç WQXGA 120 Hz ekran, oyunlar ve hatta içerik oluşturma için daha fazla ekran alanı için maksimum 2560 x 1600 piksel çözünürlükle 500 nit renk üretir. ASUS ROG’un Zephyrus 14″ WQXGA 120 Hz oyun dizüstü bilgisayarı, şirketin Akıllı Soğutmasını sunarak kullanıcıların iş yüküne göre soğutma seviyesini özelleştirmelerine olanak tanır. Gömülü 720p IR kamera, aileniz ve arkadaşlarınızla görüntülü sohbet etmenize ve ön tarafı kullanarak uzaktan çalışmanıza olanak tanır. -karşı kamera.

Dizüstü bilgisayarlar bol miktarda disk alanına ihtiyaç duyar ve ASUS ROG Zephyrus 14″ WQXGA 120 Hz oyun dizüstü bilgisayarı çalışmalarınızı yedeklemek, birden fazla sunucuyu yönetmek ve oyun uygulamalarını kolaylıkla yönetmek için 1 TB PCIe Gen4 SSD sunar. Yerleşik 16 GB (2 x 2 x 8GB) çift kanallı bellek, DDR5-4800 belleğiyle performansı artırır, yani çoklu görev sorunsuz ve zahmetsiz olacaktır.Dahili MUX Anahtarı sayesinde rekabetçi oyunları oynamak sorun değil, böylece gecikmeyi azaltabilir ve performansı artırabilirsiniz. grafik kartı ortalama yüzde dokuz.

ASUS ROG Zephyrus 14″ WQXGA 120 Hz oyun dizüstü bilgisayarı 3,64 lb ağırlığında ve yalnızca 0,3 inç inceliğinde olup, taşınabilirlik ve daha küçük taşıma çantaları veya çantaları sağlar. Bilgisayar ayrıca iki adet USB 3.2 Gen2 Type-C ve A Tipi bağlantı noktaları. Kablosuz seçenekleri WiFi 6E ve Bluetooth’tur. Toplam dört hoparlör Dolby Atmos tarafından desteklenir ve içeriğinizi mükemmel stereo sesle zenginleştirmek için Akıllı Yükseltici Teknolojisini kullanır. Tek bölgeli RGB klavyeyi arkadan aydınlatır, böylece istediğiniz seni en çok heyecanlandıran renk

ASUS ROG Strix G15 Avantaj Sürümü 15,6 inç QHD Oyun Dizüstü Bilgisayarı

ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition 15,6 inç QHD oyun dizüstü bilgisayarı, inanılmaz bir 165 Hz yenileme hızı, 2560 x 1440 ekran çözünürlüğü ve inanılmaz resim kalitesi, renk ve üç milisaniyelik süper hızlı yanıt süreleri için %100 sRGB renk gamı ​​sunar. AMD Ryzen 9 5980HX işlemci ve 12 GB GDDR6 belleğe sahip Radeon RX 6800M grafik kartı, oyun oynarken hızı ve verimliliği daha yüksek bir seviyeye çıkarıyor.

İşlemci, yeni nesil 7nm fabrikasyon teknolojisi üzerine kuruludur ve en zorlu durumlar için 16 iş parçacığında sekiz çekirdek sağlar. GPU, performansı yüzde on oranında artırmak için AMD SmartShift teknolojisinin yardımıyla grafik kartının 180 W güç tüketimiyle 2600 MHz’e kadar hızlanmasını sağlayan bir sıvı metal termal bileşik ile donatılmıştır. Yerleşik 16 GB sistem belleği, yüksek bant genişliği hızları ve aynı anda birden çok işlem sunan yeni nesil çoklu görev yeteneğine sahiptir. Yapabilirsin buradan satın alın.

Hızlı dosya kaydetme ve veri depolama için 512 GB PCIe NVMe M.2 SSD depolama alanına yardımcı olur, böylece oyunlarınız, yedeklemeleriniz, uygulamalarınız ve daha fazlası verileri daha hızlı yükleyebilir ve aktarabilir. Kasanın ön tarafını çevreleyen ve klavyeyi arkadan aydınlatan bir RGB ışık çubuğu, ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition 15,6 inç QHD oyun dizüstü bilgisayarına başka hiçbir dizüstü bilgisayarın yapamayacağı havada asılı duran bir görünüm verir. Kullanıcılar, kendilerine ait diyebilecekleri bir sistem için Aura Sync ile ayarlarını özelleştirebilir. ASUS ROG ayrıca, kolaylıkla değiştirebilmenizi sağlayacak iki ek renk grubuna izin veren özelleştirilebilir Zırh Kapakları ile yeni bir kişilik düzeyi ekler.

Isı, şirketin tescilli yeni nesil buhar odasıyla dağıtılır, AAA oyunlar ve ağır iş yükleri oynarken sıcaklıklar düşürülür ve soğutma iyileştirilir. Mükemmel ısı dağılımına ek olarak, bir IR sensörü klavye sıcaklığını izler ve uzun kullanım oturumları sırasında yüzeyin daha soğuk tutulmasına yardımcı olur. Gürültü engelleme, iki yönlü bir yapay zeka teknolojisi tarafından yönetilir, böylece ister yukarı ister aşağı akış olsun, ses netleşir ve ailenizdeki müzik tutkunlarını kıskandırmak için dış gürültülerden filtrelenir.

ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition 15,6 inç QHD oyun dizüstü bilgisayarı, 5,51 lb ağırlığında ve bir inç kalınlığında, daha fazla hareket kabiliyeti için 90 Whr lityum iyon pil ile. Oyun dizüstü bilgisayarındaki bağlantılar arasında bir HDMI 2.0b çıkışı, USB 3.2 Type-C, üç adet USB 3.2 Type-A ve USB güç dağıtımı bulunur. Kablosuz bağlantılar, üç kata kadar daha yüksek hızlar için WiFi 6 – 802.11 ax tarafından sağlanır.

Best Buy, ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition 15,6 inç QHD oyun dizüstü bilgisayarındaki harika fırsatı tamamlayarak, oyuncuların EA ve Bethesda gibi şirketlerden ilk gün oyunları da dahil olmak üzere 100’den fazla oyuna erişmesini sağlayan bir ay boyunca Xbox Game Pass Ultimate sunuyor .

MSI Deltası 15,6 inç FHD 240 Hz Oyun Dizüstü Bilgisayarı

MSI Delta 15,6 inç FHD 240hz oyun dizüstü bilgisayarı, LED arka aydınlatması ile enerji tasarruflu olmasının yanı sıra 3 ms’lik harika yanıt süresiyle tam yüksek kaliteli 1920 x 1080 ekran çözünürlüğü sunar. AMD, yüksek hızlar ve çarpıcı görüntüler için Ryzen 7 5800H CPU ve Radeon RX 6700M grafiklerini 10 GB GDDR6 bellekle sağlar.

Yerleşik bellek 16 GB DDR4 RAM ve 1 TB SSD depolamadır, bu nedenle sistem sorunsuz çalışır ve oyunlar, uygulamalar, dosyalar ve daha fazlası için inanılmaz miktarda alan sunar. Bellek, iki bellek yuvasıyla 64 GB’a genişletilebilir. Best Buy, kullanıcıların şu anda bazı en iyi şirketler tarafından piyasada bulunan en iyi oyunlardan bazılarını edinmeleri için bir aylık Xbox Game Pass Ultimate sağlar. Yapabilirsin buradan satın alın.

Şasi, lityum iyon pilli bir magnezyum alaşımıdır. Hızlı bağlantı için iki Type-A USB 3.2 yuvası ve bir USB 3.2 Type-C bağlantı noktası mevcuttur. Arkadaşlarınız ve ailenizle konferans görüşmeleri ve görüntülü aramalar için dahili mikrofona sahip öne bakan 720p kamera mevcuttur.

Bu hikayeyi paylaş

Facebook

twitter



genel-17