PayPal, Honey’in indirimlerini diğer kazanma yollarıyla birleştiren yeni bir ödül programı başlattı

PayPal, Honey’in indirimlerini diğer kazanma yollarıyla birleştiren yeni bir ödül programı başlattı


PayPal, bugün PayPal Ödüllerinin lansmanı ile 2019’da gerçekleştirdiği 4 milyar dolarlık alışveriş ödülü kazanımı olan Honey markasından bir adım uzaklaşıyor. Yeni program, Honey tarayıcı uzantısı kullanıcıları için müşterilerin puanlarını nakit, hediye kartları veya PayPal alışveriş kredileri için kullanmalarını sağlayan ödül programı “Honey Gold”un yerini alacak. Şirket, yeni PayPal Ödülleri ile tüketicilerin puanlarını doğrudan PayPal uygulamasında takip edip kullanabileceklerini ve kazanmanın yeni yollarına sahip olacaklarını söylüyor.

Honey için yapılan anlaşma, PayPal’a, Appl, Google ve hatta Facebook (şimdi Meta) dahil olmak üzere daha büyük rakiplerin ödeme alanında artan rekabeti karşısında daha iyi bir konum kazandırmayı amaçlıyordu. Tüketicilerin çevrimiçi ve mobil ödemeleri benimsemesi için verilen savaş, insanların keşfetmek, göz atmak, ilham almak ve alışveriş yapmak için gittikleri diğer tüm yerlere karşı rekabet etmek için ödeme sayfasının kendisinden uzaklaştı – perakendecilerin siteleri ve sosyal platformlar da dahil olmak üzere, Instagram, Pinterest ve bugün TikTok gibi.

Honey tarafından sunulana benzer bir ödül programı, favori perakendeciler için promosyon kodları ve kuponlar sunarak kullanıcıları cezbetmek için çalışır ve onları daha iyi fiyatlarla Amazon’dan uzaklaştırır. Fiyat izleme “bırakma listesi” gibi özellikler de tüketicilerin düşündükleri ürünler için en iyi fırsatları bulmasına yardımcı olur. Ve geçen yıl PayPal uygulamasının yenilenmesiyle, kişiselleştirilmiş fırsatlar ve ödüller de mobil deneyimin daha büyük bir parçası haline geldi.

PayPal, bu yıl PayPal müşterilerinin Honey geri ödeme ve indirim programı aracılığıyla yaklaşık 200 milyon dolar tasarruf ettiğini söylüyor.

PayPal Ödüllerinin lansmanı ile şirket, Honey tarayıcı uzantısı, PayPal uygulaması ve gelecekte çeşitli kart ürünleri dahil olmak üzere birden fazla PayPal ürününde PayPal müşterilerine sunulan ödülleri birleştiriyor. Ayrıca, PayPal uygulamasının yeni bir bölümünde, alışveriş yapanların puanlarını kazandıkça takip edip kullanabilecekleri, ödüllere özel bir yer verilecek. Şirket, müşteriler puanlarını kullanmak istediğinde, kategori kısıtlamaları veya hesap minimumları olmayacağını ve puanların 1 USD’ye eşit 100 puan oranında nakit paraya çevrilebileceğini belirtiyor.

Nakit olarak kullanıldığında, fonlar bağlantılı bir banka hesabına aktarılabilir, PayPal Tasarruf hesabına yatırılabilir, bir hayır kurumuna bağışlanabilir veya eşler arası (p2p) ödeme olarak başka birine gönderilebilir.

Yeni uygulama içi hub ile müşteriler, tarayıcı uzantısına ek olarak PayPal uygulamasında kişiselleştirilmiş katılım yoluyla da puan kazanabilecek ve ödeme kartı programlarından kazanılan ödüllerle istiflenebilecek.

Bu kişiselleştirilmiş katılım, bir müşterinin, örneğin bir banka kartını veya banka hesabını PayPal’ına bağlamak gibi şeyler yaparak PayPal Ödül puanları kazanması için yeni bir yol sunar. Müşteri bunu zaten yaptıysa, yapması gereken farklı bir işlemle karşılaşabilir.

Resim Kredisi: PayPal

Şirket, 2022 tatillerinin ve geleneksel olarak çevrimiçi alışverişin en büyük çeyreğinin önündeki hamleyi ilan ediyor.

Ancak bu yıl, e-ticaret ortamı biraz farklı görünüyor ve kısmen Amazon’un Ekim ayında ikinci bir Prime Day etkinliğine ev sahipliği yapma kararı sayesinde daha fazla harcamanın daha erken başlaması bekleniyor ve bu da diğer perakendecilerin de aynı şeyi yapmasına yol açıyor. Yine de Adobe, tüketici harcamalarının bu yıl 1 Kasım’da 1 Aralık’ta %2,5 artacağını tahmin ediyor. 31 zaman dilimi, 209,7 milyar dolara ulaştı.

Alışveriş ve Küresel Ödeme Sonrası Başkan Yardımcısı Greg Lisiewski, “İnsanların bugünlerde karşı karşıya kaldıkları, artan fiyatların ve bütçeleri sıkılaştırma ihtiyacının getirdiği finansal zorluklarla birlikte, günlük ihtiyaçlar için alışveriş yapmak veya tatil için plan yapmak sinir bozucu olabilir” dedi. , lansmanla ilgili bir açıklamada. “PayPal Ödülleri, PayPal ile alışveriş yaparken nakit para, indirim kodları veya diğer ödüller aracılığıyla satışları, indirimleri ve harika fırsatları bulmayı kolaylaştırıyor” dedi.

Resim Kredisi: PayPal



genel-24