Sony’den bir çift gürültü önleyici kulaklığı şimdi yarı fiyatına alın!

Sony’den bir çift gürültü önleyici kulaklığı şimdi yarı fiyatına alın!



Bu kablosuz kulak üstü kulaklıklar, etkileyici bir dizi özellik ve performans sunar. Bluetooth bağlantısı, gürültü önleme özellikleri ve ahizesiz görüşme özellikleriyle, her zaman hareket halinde olanlar için mükemmeldir.

Sony WH-XB910N’nin öne çıkan özelliklerinden biri de uzun pil ömrü. Tamamen şarj olduğunda 30 saate kadar çalma süresiyle, gücün bitmesinden endişe etmeden tüm gün müzik dinleyebilirsiniz. Ve şarj etme zamanı geldiğinde, kulaklıklar, yalnızca 10 dakikalık şarjla size bir saatlik çalma süresi sağlayan hızlı şarj özelliğine sahiptir.

Ses kalitesi açısından Sony WH-XB910N hayal kırıklığına uğratmıyor. Bas ağırlıklı sesleriyle tanınan Sony’nin XB serisi kulaklıklarının bir parçasıdır ve WH-XB910N de bir istisna değildir. Kulaklıklar aynı zamanda net ve dengeli bir sese sahiptir ve bu da onları çok çeşitli müzik türleri için uygun hale getirir.

Konfor, Sony WH-XB910N’nin öne çıktığı başka bir alandır. Kulaklıklar, dolgulu kulak kaplarına ve dolgulu kafa bandına sahiptir, bu da onları uzun süre rahat bir şekilde takmanızı sağlar. Ayrıca dayanıklı bir tasarıma, sağlam bir yapıya ve tere dayanıklı malzemeye sahip oldukları için egzersiz veya diğer fiziksel aktiviteler sırasında kullanım için idealdirler.

Genel olarak, Sony WH-XB910N, paranızın tam karşılığını veren, en yüksek performanslı bir çift kablosuz kulaklıktır. Özellikleri, performansı ve konforu ile yüksek kaliteli bir dinleme deneyimi arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Tabii ki, başka bir şeyden hoşlanırsan, her zaman bizim sayfamıza göz atabilirsin. En iyi bütçeli kablosuz kulaklıklar seçin veya hepsini dahil edin ve göz atın Paranın satın alabileceği en iyi üst düzey Bluetooth kablosuz kulaklık.



telefon-1