Google Chrome, arama sonuçlarını görüntüleyebileceğiniz yeni bir kenar çubuğuna sahiptir

Google Chrome, arama sonuçlarını görüntüleyebileceğiniz yeni bir kenar çubuğuna sahiptir


Google, Chrome tarayıcısına arama deneyiminizi hızlandıracak yeni bir özellik ekledi. Arama sorgularının sonuçlarının görüntülendiği bir kenar çubuğundan bahsediyoruz, bu nedenle artık sayfalar arasında geçiş yapmanıza gerek yok.



Şu şekilde çalışır: Bir arama sonucunu tıkladıktan sonra yeni bir web sayfası açılır ve adres çubuğunda Google logolu bir düğme görünür. Üzerine tıklamak, kullanıcıyı bu sayfaya getirmek için gerçekleştirilen arama sonuçlarını içeren bir kenar çubuğu açacaktır. Böylece sekmeler arasında geçiş yapmadan veri aramak mümkün olacaktır.

Şirket ayrıca fiyatları takip etmek için bir fonksiyonun yakında ortaya çıkacağını vaat ediyor. Tarayıcı üzerinden görüntülenen ürünün fiyatı ile ilgili bir bildirim gönderecektir ancak bunun için ürün sayfasındaki “Fiyat Takip Et” butonuna tıklamanız gerekecektir.

Bu özelliğin sürümde ne zaman görüneceği henüz açıklanmadı. Aynı zamanda, Google Chrome’un yakında Windows 7 ve Windows 8.1’i desteklemeyi bırakacağı daha önce bildirilmişti.



genel-22