Zorua Bugün Pokemon Go’ya Geliyor – İşte Nasıl Yakalanır

Zorua Bugün Pokemon Go’ya Geliyor – İşte Nasıl Yakalanır

Geçen hafta, Pokemon Go, Pokemon Legends: Arceus’taki Hisuian Zorua’nın fragmanını şüpheyle andıran, buluntu tarzı videolarla Cadılar Bayramı ile ilgili bir olayla alay etti. Görünüşe göre, Zorua bu Cadılar Bayramı’nda ilk kez Pokemon Go’ya geliyor – işte onu nasıl yakalayabileceğiniz.

Pokemon Go tarafından yayınlanan teaserlar, Shuppet’in Spotlight Hour referansları da dahil olmak üzere, Noibat, Magikarp ve Pikachu gibi çok sayıda Pokemon’un haritada ortaya çıktığı videolar ve ekran görüntüleri içeriyordu. Şimdi, Niantic, Zorua’nın, Trainer’ın onlara eşlik ettiği arkadaş Pokemon ile ilgili olan bu gizemli yumurtlamaların arkasındaki Pokemon olduğunu ortaya çıkardı.

Pokemon Go’da Zorua’yı yakalamak istiyorsanız, 25 Ekim’de oyuncuların yerel saatine göre 18:00 ile 19:00 arasında çalışan Shuppet Spotlight Hour’da bu geceki haritada arkadaşınızı bulundurmanız gerekecek.

Spotlight Hour’un ilk beş dakikasında, bir Efsanevi veya diğer nadir Pokemon olsa bile, arkadaşınız Pokemon’un birden fazla kopyası haritada ortaya çıkacak. Bu Pokemon’lara dokunduğunuzda, bunun yerine düzenbaz Pokemon Zorua ile karşılaşacaksınız.

Niantic, bu olayın Spotlight Hour’un hem ilk 5 dakikasında hem de son 5 dakikasında gerçekleşeceğini bildirdi, ancak Yeni Zelanda’daki oyuncular etkinliğin saat sonunda ikinci kez ortaya çıkmadığını öne sürdüler. Bunun diğer bölgeler için düzeltilecek bir hata mı yoksa oyuncuların bu etkinliğin yalnızca tek bir örneğiyle karşılaşıp karşılaşmayacağı belli değil – ancak güvende olmak için Spotlight Hour’un başlangıcında oturum açtığınızdan emin olmalısınız.

Pokemon Go’nun Cadılar Bayramı etkinliğinin ikinci bölümü bu hafta 27 Ekim’de başlayacak, tüm detaylara buradan göz atın.

Burada tartışılan ürünler editörlerimiz tarafından bağımsız olarak seçilmiştir. Sitemizde öne çıkan herhangi bir şey satın alırsanız GameSpot gelirden pay alabilir.



oyun-1